Închide meniul

Daniel Bîrligea, în lacrimi când a venit vorba de mama lui: „Aici plâng! A îndurat mult şi încă îndură!”

Publicat: 24 septembrie 2024, 19:44

Reclamă
Daniel Bîrligea, în lacrimi când a venit vorba de mama lui: „Aici plâng! A îndurat mult şi încă îndură!

Daniel Bîrligea, în lacrimi când a venit vorba de mama lui

Daniel Bîrligea şi Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Daniel Bîrligea, în lacrimi când a venit vorba de mama lui. Noul atacant al celor de la FCSB a fost extrem de emoţionat în momentul în care a vorbit despre mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a spus că îşi doreşte să îi ia mamei lui o casă. A fost extrem de emoţionat când a vorbit despre copilărie. Daniel Bîrligea a fost transferat de Gigi Becali în această vară de la CFR Cluj pentru suma de 2.000.000 de euro.

Daniel Bîrligea, în lacrimi când a venit vorba de mama lui

„Aici plâng (n.r. – îi dau lacrimile). Luptătoare (n.r. – nu îşi găseşte cuvintele, duce mâna la nas şi la ochi, se şterge de lacrimi, oftează). Luptătoare, puternică şi neînvinsă de nimeni! (n.r. – În continuare eşti băiatul mamei?) Da!

Cu siguranţă un trai mai bun pentru ce a făcut mama pentru noi şi sper să le ajut încet, încet. Mai mult pe mama, că a indurat mult şi încă îndură. Când eram mic mi-aş fi dorit o casă stabilă pentru mama. Încă nu s-a îndeplinit, dar sper să se întâmple. Mama nu stă pe stradă, dar va veni şi momentul când îi voi lua o casă„, a spus Daniel Bîrligea, conform orangesport.ro.

Daniel Bîrligea, prima reacție după ce a fost schimbat la pauză în FCSB – Petrolul 1-1

Daniel Bîrligea a oferit prima reacție după ce a fost schimbat la pauză în FCSB – Petrolul 1-1. Atacantul campioanei nu s-a ferit de cuvinte, după duelul de pe stadionul „Steaua”.

Reclamă
Reclamă

„Un meci destul de greu, era greu să joci pe el. Nu știu dacă să zic din fericire sau din păcate a ieșit un egal. Din păcate, în minutele finale ne-am ales cu un egal. Cu siguranță, pe bancă mi-am dorit ca colegii mei să aperere rezultatul sau să înscrie încă un gol. Am fost cu toții cu sufletu la gură. Schimbarea mea a fost în ajutorul echipei. A ajutat echipa.

Avem o echipă foarte bună, cu jucători foarte valoroși care pot să schimbe soarta jocului. E prea devreme să vorbim de campionat, dar eu sunt convins că vom ajunge sus. Eu spun, din inimă, că o să câștigăm campionatul.

Obiectivul meu e să înscriu cât mai mult, să ajut cât mai mult și să fie cât mai bine pentru echipă. Tot clubul așteaptă meciurile din Europa League, o să ne pregătim la maxim de mâine pentru ele. Suntem pregătiți pentru orice”, a spus Daniel Bîrligea

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și