Închide meniul

Daniel Bîrligea, supărat că CFR Cluj nu a reuşit victoria cu Dinamo: „Lăsăm două puncte aici”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2023, 23:49

Reclamă
Daniel Bîrligea, supărat că CFR Cluj nu a reuşit victoria cu Dinamo: „Lăsăm două puncte aici

Daniel Bîrligea, supărat că CFR Cluj nu a reuşit victoria cu Dinamo

Daniel Bîrligea, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia Images

Daniel Bîrligea a fost supărat că CFR Cluj nu a reuşit victoria cu Dinamo. Atacantul ardelenilor i-a lăudat pe „câini” pentru cum au evoluat în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bîrligea a punctat că CFR a avut numeroase ocazii şi putea să obţină victoria în a doua repriză.

Daniel Bîrligea, supărat că CFR Cluj nu a reuşit victoria cu Dinamo

Am avut o primă repriză mai dificilă, nu ne-am organizat bine în teren.

În a doua repriză ne-am organizat mai bine, am discutat cu antrenorul în vestiar. Am avut multe ocazii, nu am reuşit să o băgăm în aţe, ne pare rău că nu am câştigat.

Lăsăm 2 puncte aici, voiam cele 3 puncte, să meargă colegii în vacanţă, să fim liniştiţi. Un punct e mai bun decât nimic.

Reclamă

Ei au jucat foarte bine în prima repriză. În a doua repriză au obosit un pic. În prima repriză au fost organizaţi, noi nu am fost.

(n.r.: despre Ziv Morgan) E o situație foarte urâtă acolo (n.r.: în Israel), și pentru el a fost chiar foarte greu să joace. Suntem aproape de el și sper să fie totul bine, măcar pentru familia lui.

Eu mă duc direct la lot. Eu o să mă gândesc la naţională şi când ne întoarcem o să pregătim următorul meci”, a declarat Daniel Bîrligea pentru digisport.ro după Dinamo – CFR Cluj 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo – CFR Cluj 1-1

Meciul Dinamo – CFR Cluj, scor 1-1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au condus la pauză, dar au reuşit să smulgă un singur punct în faţa celor 10.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Disputa a fost una specială pentru alb-roşii, care l-au comemorat pe Cătălin Hîldan. Abdallah a deschis scorul în minutul 10 şi a marcat primul său gol în tricoul lui Dinamo. Gazdele au suferit după pauză, când ardelenii au atacat în valuri.

Daniel Bîrligea a restabilit egalitatea în minutul 58. CFR Cluj nu a putut să mai marcheze o dată şi a ratat şansa să îşi refacă distanţa de un punct faţă de liderul FCSB. Dinamo a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie şi rămâne pe penultimul loc în Liga 1, cu 9 puncte.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 29 de puncte
2. CFR Cluj – 26 de puncte
3. Rapid – 22 de puncte
4. Universitatea Craiova – 22 de puncte
5. Farul – 18 puncte
6. Hermannstadt- 16 puncte

Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare

Andrei Nicolescu nici nu vrea să audă de retrogradare, dezvăluind că echipa are nevoie de mai multă forţă pe faza ofensivă, deoarece jucătorii lui Ovidiu Burcă marchează puţin.

Suntem într-o situație nu tocmai plăcută. Ca rezultate suntem într-o criză reală. Eu cred că acum se dovedesc caracterele puternice. Cred că suntem capabili să luăm cele mai bune decizii. Sub nicio formă scaunul lui Ovidiu Burca nu este în pericol. Este doar un subiect de presă.

Reclamă

Am plecat la un drum pe care ni l-am asumat prin niște principii, cu o concepție de joc. Acum suntem pe un traseu pe care trebuie să-l continuăm. Există niște impedimente și de ordin subiectiv, și de ordin obiectiv. O discuție legată de transferuri la începutul lunii octombrie nu cred ca este corectă, deoarece chiar și jucătorii liberi de contract, care erau de o calitate superioară, cred că și-au găsit deja angajamente.

Eu cred că este devreme să vorbim despre retrogradare. În ultimii 30 de metri trebuie să avem mai multă intensitate. Nu jucăm un fotbal haotic. Cred că au fost și niște momente de ghinion. Când nu înscriu adversarii, ne înscriem singuri”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și