Închide meniul

Dinamo – CFR Cluj 1-1. „Câinii” lui Ovidiu Burcă, şase meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Pas greşit pentru ardeleni

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 23:20

Reclamă
Dinamo – CFR Cluj 1-1. „Câinii lui Ovidiu Burcă, şase meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Pas greşit pentru ardeleni

Dinamo - CFR Cluj 1-1. "Câinii" lui Ovidiu Burcă, şase meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Pas greşit pentru ardeleni

Jucătorii lui Dinamo, după ce au marcat împotriva CFR-ului / Hepta

Meciul Dinamo – CFR Cluj, scor 1-1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au condus la pauză, dar au reuşit să smulgă un singur punct în faţa celor 10.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Disputa a fost una specială pentru alb-roşii, care l-au comemorat pe Cătălin Hîldan. Abdallah a deschis scorul în minutul 10 şi a marcat primul său gol în tricoul lui Dinamo. Gazdele au suferit după pauză, când ardelenii au atacat în valuri.

Daniel Bîrligea a restabilit egalitatea în minutul 58. CFR Cluj nu a putut să mai marcheze o dată şi a ratat şansa să îşi refacă distanţa de un punct faţă de liderul FCSB. Dinamo a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie şi rămâne pe penultimul loc în Liga 1, cu 9 puncte.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 29 de puncte
2. CFR Cluj – 26 de puncte
3. Rapid – 22 de puncte
4. Universitatea Craiova – 22 de puncte
5. Farul – 18 puncte
6. Hermannstadt- 16 puncte
7. Petrolul – 16 puncte
8. Oţelul – 14 puncte
9. FCU Craiova – 13 puncte
10. Sepsi – 12 puncte
11. U Cluj – 12 puncte
12. FC Voluntari – 12 puncte
13. Poli Iaşi – 11 puncte
14. UTA – 10 puncte
15. Dinamo – 9 puncte
16. FC Botoşani – 6 puncte

Reclamă

Dinamo – CFR Cluj 1-1, LIVE TEXT

Min. 90+8: Final de meci 

Min. 90+6: Ocazie rarisimă pentru CFR! Jefte a şutat superb, la colţul lung, dar Golubovic a fost eroul alb-roşiilor şi a scos mingea din vinclu!

Min. 90+1: Ocazie pentru CFR Cluj. Mogoş a şutat în forţă de la distanţă, Golubovic a reuşit să respingă în corner!

Reclamă 4 / 0/3

Update: 10.272 de fani sunt prezenţi pe Arena Naţională.

Min. 75: Partida s-a reluat.

Min. 74: Meciul a fost întrerupt în memoria lui Cătălin Hâldan. Momente emoţionante pe Arena Naţională!

Min. 58:  Dinamo – CFR Cluj 1-1! Bîrligea a înscris un gol spectaculos. A luat o acţiune pe cont propriu şi a şutat la colţul lung. Mingea a fost deviată uşor de Lucas Alves şi a intrat în plasă.

Min. 53: Ratare uriaşă a lui CFR! Ciprian Deac a scăpat singur în mijlocul careului, dar Golubovic a intervenit salvator şi i-a „suflat” mingea. Balonul a ajuns la Mogoş, care a şutat în plasa laterală.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză. Dinamo, în avantaj la finalul primei reprize. CFR Cluj, fără şut pe spaţiul porţii adverse!

Reclamă

Min. 33: O nouă ocazie pentru CFR Cluj. Şutul lui Mogoş, deviat în corner de dinamovişti.

Min. 25: Ciprian Deac putea restabili egalitatea din lovitură liberă. Execuţia lui a trecut peste transversală.

Min. 10: Dinamo – CFR Cluj 1-0! Abdallah a înscris primul său gol în tricoul „câinilor”. A primit o pasă perfectă în careu şi a şutat plasat.

Min. 7: Mario Camora s-a accidentat şi a fost schimbat. Riscă să rateze „dubla” naţionalei României. În locul lui a intrat Ilie!

Min. 1: A început meciul de pe Arena Naţională!

Update 21.25: Moment special înaintea meciului, în memoria lui Cătălin Hîldan. Pe tabelă au fost mai multe imagini cu „Unicul Căpitan” şi interviuri.

Update 20.20: Avem echipele de start la derby-ul serii din Liga 1. Ovidiu Burcă a decis să schimbe sistemul de joc. „Câinii” se apără împotriva ardelenilor cu 4 jucători în defensivă.

Dinamo: Golubovic – Costin, Patriche, Lucas Alves, Amzăr – N. Roșu, Bena, D. Iglesias – Gregorio, Abdallah, Ilic
Rezerve: Began, I. Roșu, Țîră, Bordușanu, Bani, Giafer, R. Grigore, Irimia, Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, Morgan – Mogoș, Deac, Muhar, Cvek, Camora – Otele, Bîrligea.
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, M. Ilie, Lucaci, R. Filip, Fica, L . Mihai, Jefte, Juricic
Antrenor: Andrea Mandorlini

Dinamo privește vizita celor de la CFR Cluj după eșecul în fața Oțelului, cu scorul de 0-1. De cealaltă parte, în ultima etapă a Ligii 1, „ardelenii” au învins-o pe Sepsi, cu scorul de 3-0.

Ultimul duel direct dintre cele două formații a avut loc în luna martie a anului 2022. Atunci, într-un meci care a avut loc în Gruia, CFR Cluj se impunea cu scorul de 4-1.

Ultimul meci câștigat de Dinamo în fața celor de la CFR Cluj a avut loc pe data de 6 mai 2017. Atunci, „câinii”, care erau conduși la momentul respectiv de Cosmin Contra, au reușit să câștige meciul cu scorul de 3-0.

Odată cu duelul din această seară, elevii lui Ovidiu Burcă speră să pună capăt rezultatelor negative din prima ligă. Până în momentul de față, Dinamo are o serie de 4 înfrângeri la rând, care au dus echipa în zona direct retrogradabilă a clasamentului.

Şefii lui Dinamo, mesaj categoric despre retrogradare

Andrei Nicolescu nici nu vrea să audă de retrogradare, dezvăluind că echipa are nevoie de mai multă forţă pe faza ofensivă, deoarece jucătorii lui Ovidiu Burcă marchează puţin.

„Suntem într-o situație nu tocmai plăcută. Ca rezultate suntem într-o criză reală. Eu cred că acum se dovedesc caracterele puternice. Cred că suntem capabili să luăm cele mai bune decizii. Sub nicio formă scaunul lui Ovidiu Burca nu este în pericol. Este doar un subiect de presă.

Am plecat la un drum pe care ni l-am asumat prin niște principii, cu o concepție de joc. Acum suntem pe un traseu pe care trebuie să-l continuăm. Există niște impedimente și de ordin subiectiv, și de ordin obiectiv. O discuție legată de transferuri la începutul lunii octombrie nu cred ca este corectă, deoarece chiar și jucătorii liberi de contract, care erau de o calitate superioară, cred că și-au găsit deja angajamente.

Eu cred că este devreme să vorbim despre retrogradare. În ultimii 30 de metri trebuie să avem mai multă intensitate. Nu jucăm un fotbal haotic. Cred că au fost și niște momente de ghinion. Când nu înscriu adversarii, ne înscriem singuri”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și