Închide meniul

Daniel Isăilă, varianta-surpriză la Rapid! Fostul selecţioner de la tineret îl poate înlocui pe Adrian Mutu în Giuleşti

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2023, 8:38

Reclamă
Daniel Isăilă, varianta-surpriză la Rapid! Fostul selecţioner de la tineret îl poate înlocui pe Adrian Mutu în Giuleşti

Daniel Isăilă, varianta-surpriză la Rapid

Daniel Isăilă / Profimedia

Daniel Isăilă, varianta-surpriză la Rapid. Adrian Mutu este foarte aproape să se despartă de clubul din Giuleşti, fiind dorit de Neftci Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are deja mai multe variante pentru înlocuirea pe banca tehnică a fostului decar de la naţionala României. Marius Şumudică, Daniel Pancu şi Cristiano Bergodi sunt numele anunţate de conducerea Rapidului că pot prelua echipa, dar gsp.ro vine cu un nou nume: Daniel Isăilă.

Daniel Isăilă, varianta-surpriză la Rapid! Fostul selecţioner de la tineret îl poate înlocui pe Adrian Mutu în Giuleşti

Daniel Isăilă este liber de contract după ce s-a despărţit de Baniyas, formaţie din Emirate pe care a antrenat-o în perioada 2020-2023. Fostul selecţioner al naţionalei de tineret este un antrenor pe placul conducerii lui Rapid, potrivit sursei mai sus menţionate, fiind apreciat pentru faptul că îşi doreşte proiecte pe termen lung şi îşi duce înţelegerile până la final.

În ultimii şapte ani, Daniel Isăilă a trecut pe la trei echipe, lucru foarte rar întâlnit în fotbalul nostru. După ce a pregătit naţionala de tineret, fiind considerat de mulţi „arhitectul” generaţiei care a ajuns până în semifinalele turneului final din 2019, Isăilă a antrenat timp de doi ani la Al-Hazem şi alţi trei la Baniyas.

În acest moment, Daniel Isăilă se află în vacanţă după ce şi-a încheiat contractul cu formaţia din Emirate. Isăilă a plecat de la Baniyas din cauza problemelor financiare, iar acum aşteaptă o nouă provocare:

Reclamă

„Deocamdată sunt în vacanță, vreau să mă bucur de lucrul acesta. Am terminat contractul cu cei de la Baniyas, n-am mai reînnoit, au fost reduceri salariale, reduceri de buget și aveam nevoie de garanții pentru a putea continua. S-au mai pierdut niște jucători, la fel ca în ultimii doi ani, fără a avea posibilitatea de a lua alții și atunci am considerat că e mai bine să iau o pauză.

Am avut alte contacte, din păcate nu s-au materializat, așteptăm până la următoarea provocare”, a declarat Daniel Isăilă, potrivit sptfm.ro.

Conducerea Rapidului, reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid

Conducerea Rapidului a avut o primă reacţie despre posibila plecare a lui Adrian Mutu de la Rapid. Victor Angelescu a admis că există o posibilitate ca Mutu să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu are o clauză de reziliere în jurul sumei de 200.000 de euro, iar Victor Angelescu a spus că dacă se va achita această sumă există pobilitatea ca Mutu să plece de la echipă. Mai mult, Angelescu a spus că ştie că Mutu este pe lista celor de la Nefchi Baku.

În cazul în care Mutu va decide să plece de la Rapid, Victor Angelescu a dezvăluit şi care este lisa scurtă de înlocuitori: Marius Şumudică, Daniel Pancu şi Cristiano Bergodi.

„Adi este sub contract cu noi, are clauză de reziliere. Dacă un club îl vrea şi achită clauză, poate să plece. Nici eu şi nici domnul Şucu nu am avut discuţii pe această temă. Mai mult ca sigur trebuie să fim contactaţi. Dacă e negociere între el şi club. Aproape de suma de 200.000 de euro. Dacă se achită clauză, trebuie să găsim o soluţie. E normal să ai tot timpul o soluţie de avarie. Avem antrenor sub contract acum. Din ce ştim noi, este pe lista respectivă. Sunt şanse mai mari să plece. Cât a fost până acum la noi, suntem mulţumiţi. E un salariu mare şi cred că trebuie luat în calcul.

Am vorbit, dar nu am avut nicio discuţie cu Adi pe acest subiect. Nu e normal să îl întreb dacă negociază cu alt club. Dacă se plăteşte clauza, nu cred că va pleca de pe o zi pe alta. În condiţiile în care s-ar întâmpla acest lucru, Marius Şumudică este o variantă de luat în calcul. Şi Daniel Pancu ar fi, şi Cristiano Bergodi. Toţi 3 pot fi pe această listă„, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și