Închide meniul

Daniel Niculae a comentat faulturile de la Rapid – FCSB 1-0: „Aud doar bocete și jale! Parcă mai mult decât la înmormântarea Mariei Tănase!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 19:03

Daniel Niculae a comentat faulturile de la Rapid – FCSB 1-0: Aud doar bocete și jale! Parcă mai mult decât la înmormântarea Mariei Tănase!”

Daniel Niculae a comentat faulturile de la Rapid - FCSB 1-0

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Daniel Niculae a comentat faulturile de la Rapid – FCSB 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1! Golul care a adus victoria gazdelor a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Onea, Dragoș Grigore și Alexandru Albu sunt jucătorii Rapidului luați în vizor de oficialii FCSB-ului, pentru faulturile din derby.

Daniel Niculae a comentat faulturile de la Rapid – FCSB 1-0

Președintele Rapidului consideră că jucătorii Rapidului nu trebuiau să primească niciun cartonaș roșu în meciul cu FCSB. Ba mai mult, acesta s-a declarat exasperat de criticile care au fost lansate la adresa lui Răzvan Onea, pentru faultul aplicat lui Florinel Coman.

„Am lăsat să treacă aceste zile, dar de două zile aud doar bocete și jale parcă mai mult decât la înmormântarea Mariei Tănase, care a fost și o mare rapidistă. Aud din București până la Botoșani. La Botoșani n-am mai auzit bocete după ce piciorul lui Papeau a fost rupt și 4 luni nu am putut să ne folosim de el. Poate cariera lui nu va mai fi cea în care speram noi și el.

Din punctul meu de vedere, poate și cu o urmă de subiectivism, nu cred că a fost nicio intrare de cartonaș roșu. Niciuna dintre ele! La Albu nu încape discuție. La Onea, acea intrare din debutul partidei, se vede că are o așa-zisă intensitate, dar își retrage piciorul, de abia îl atinge pe Coman. Nu se duce cu talpa. Vrea să oprească contraatacul și bagă o alunecare. Își dă seama că ajunge târziu și își retrage piciorul. La Grigore e un atac din spate, dar nu cred că are intenția să-l lovească pe Compagno. Dacă avea intenția, probabil s-ar fi dus mai sus cu piciorul. El vrea să bage piciorul. Într-adevăr, putem să vorbim de o imprundență, care putea fi soldată cu un cartonaș roșu, dar, din punctul meu de vedere, nu era de cartonaș roșu.

Reclamă

Singurul care a ieșit de pe teren cu nasul spart și cu sânge pe față a fost Săpunaru. Nu a fost niciun jucător de la FCSB. Ne-am dorit tot timpul meciuri puternice. Ne uităm la campionatele puternice, ne plac cele cu intensitate ridicată din Anglia. Într-adevăr, a fost un derby în care s-a văzut încleștarea, în care nimeni nu și-ar fi dorit să piardă”, a declarat Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Adrian Mutu îi ia apărarea lui Răzvan Onea

„Briliantul” susține că Răzvan Onea este criticat în mod exagerat pentru faultul aplicat lui Florinel Coman. Acesta își felicită elevul pentru faptul că și-a tras picioarele, înainte de a-l lovi pe jucătorul FCSB-ului.

„A fost o intrare dură a lui Onea. Dar prea ne uităm… Întotdeauna voi proteja integritatea jucătorilor și țin la toți jucătorii, indiferent că sunt ai mei sau sunt adversari. Când am spus că mă bucur că Florinel Coman nu a pățit nimic, chiar mă bucur. Pentru că fără să vrei se putea întâmpla ceva, din căzătură, din intrare. De aia am spus-o, nu pentru faptul că ar fi fost o intrare super-superviolentă.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, Onea a fost băiat deștept și și-a tras picioarele. Dacă se ducea cu talpa, probabil nu mai era timp să tragă piciorul de pe pământ”, a spus Adrian Mutu, pentru fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și