Închide meniul

Adrian Mutu îi ia apărarea lui Răzvan Onea, după ce a fost criticat pentru faultul la Florinel Coman: „A fost băiat deștept!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 18:28

Reclamă
Adrian Mutu îi ia apărarea lui Răzvan Onea, după ce a fost criticat pentru faultul la Florinel Coman: A fost băiat deștept!”

Adrian Mutu, despre Iulian Cristea şi Grameni la Rapid

Hepta

Adrian Mutu îi ia apărarea lui Răzvan Onea, după ce a fost criticat pentru faultul la Florinel Coman, din timpul partidei Rapid – FCSB, 1-0, care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 4, Răzvan Onea a intra extrem de periculos, prin alunecare, la Florinel Coman. Deși faultul a fost unul brutal, „centralul” Horațiu Feșnic a decis să-i arate doar cartonașul galben jucătorului rapidist.

Adrian Mutu îi ia apărarea lui Răzvan Onea, după ce a fost criticat pentru faultul la Florinel Coman

„Briliantul” susține că Răzvan Onea este criticat în mod exagerat pentru faultul aplicat lui Florinel Coman. Acesta își felicită elevul pentru faptul că și-a tras picioarele, înainte de a-l lovi pe jucătorul FCSB-ului.

„A fost o intrare dură a lui Onea. Dar prea ne uităm… Întotdeauna voi proteja integritatea jucătorilor și țin la toți jucătorii, indiferent că sunt ai mei sau sunt adversari. Când am spus că mă bucur că Florinel Coman nu a pățit nimic, chiar mă bucur. Pentru că fără să vrei se putea întâmpla ceva, din căzătură, din intrare. De aia am spus-o, nu pentru faptul că ar fi fost o intrare super-superviolentă.

Până la urmă, Onea a fost băiat deștept și și-a tras picioarele. Dacă se ducea cu talpa, probabil nu mai era timp să tragă piciorul de pe pământ”, a declarat Adrian Mutu, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa lui Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0

Fostul arbitru FIFA consideră inadmisibil faptul că Horațiu Feșnic nu a sancționat cu „roșu” faultul lui Răzvan Onea la Florinel Coman.

„A fost un meci influențat în sens negativ de către Feșnic și arbitrul din camera VAR, un arbitru de care eu n-am auzit. Nu știu ce caută în camera VAR la un asemenea meci, când putea să dai un arbitru cu experiență. Îl atenționa, vedea fazele pe monitor și lucrurile erau clare. Dubioasă delegarea și, bineînțeles, atitudinea unui arbitru internațional ca Feșnic. Nu poți să nu dai roșu la cele două faze.

N-ai voie să nu dai roșu la cele două faulturi. După meci, te duci și predai carnetul de arbitru. Dacă vezi două intrări criminale și nu le sancționezi… despre ce vorbim? Eu l-am apreciat la început, dar e departe de ce ar trebui să fie.

Reclamă 4 / 0/3

Ce presiune, când ai 15.000 de spectatori? Dacă erau 90.000, mai spuneam… ce presiune să ai? Ești arbitru, doar nu ești o domnișoară la un colegiu. Trebuie să ții jocul în mână așa cum scriu regulile jocului. Sunt scrise, trebuie să le respecți. N-ai cum… ești aproape de fază.

La sancțiunea cu roșu a lui Grigore, regulile jocului spun foarte clar faptul că, în acea parte, orice atac neregulamentar din spate este roșu direct. Sunt reguli clare!

Cred că au fost învățați să-i ia tare. Probabil că se gândeau că vor avea și o anumită permisivitate din partea arbitrului. Nu poți să faci acel atac. Orice discuție se oprește”, a spus Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și