Închide meniul

Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi”

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2024, 16:00

Reclamă
Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi

Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate

Daniel Niculae, în tribună la un meci al Rapidului / Profimediaimages

Daniel Niculae a vorbit pentru prima oară de când e cercetat în libertate. Pe 14 martie, Nico a fost săltat de jandarmi şi dus la audieri într-un dosar legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vreau să le mulţumesc oamenilor de fotbal care m-au sprijinit. Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi într-o carieră de 20 de ani. Ca să apar ca fiind cel mai mare criminal din România. Au fost nişte mizerii, apoi au apărut fel de fel de teorii ale conspiraţiei, că au apărut după victoria cu FCSB, 4-0.

Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate

Au fost false. Nici evoluţia echipei nu a fost una pe care ne-am dorit-o. Ultimele rezultate ne făceau să credem că putem lupta pentru primele trei locuri. Dar nu numai acesta este motivul pentru care nu suntem acolo.

Cert este că Jandarmeria a devenit foarte agresivă cu echipele cu fani mulţi. Nu este corect că a apărut numele lui Sebastian Colţescu în stenograme. Nu am numărul lui. Dosarul va avea o finalitate. Nu este corect ca doi oameni să se afle în închisoare pentru atât de puţin. E clar că legea e depăşită şi ar trebui refăcută”, a spus Niculae, citat de digisport.ro.

Pe 14 martie, Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi şi dus la audieri într-un dosar legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane. Preşedintele clubului din Giuleşti continuă să fie cercetat în stare de libertate. În arest a rămas liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungureanu, alisa Bocciu.

Reclamă

Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid

Acţionarul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a fost cel care a făcut anunțul oficial. Acesta a dezvăluit că „Nico” va fi și directorul sportiv al formației. Fostul atacant îl va înlocui pe Sorin Boiangiu, care a fost demis vineri.

Pe lângă noua poziție pe care o va ocupa la Rapid, Daniel Niculae își va păstra și funcția de președinte al giuleștenilor. Acesta va deveni astfel unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul lui Dan Șucu.

”În perioada următoare, Nico (n.r. – Daniel Niculae) va îndeplini ambele funcții, atât pe cea de președinte al clubului, cât și pe cea de director sportiv. Va prelua funcția de la Sorin Boiangiu. Niculae va avea ocazia de a fi mai apropiat de echipă”, a spus Victor Angelescu.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul făcut de Dan Şucu despre Daniel Niculae

În urma perchezițiilor făcute la mai multe adrese au fost găsite sume consistente de bani, o cantitate mare de materiale pirotehnice şi 4 arme.

Dan Şucu anunţase, chiar în debutul emisiunii AS.ro LIVE, că preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și