Închide meniul

Daniel Niculae a spus care e obiectivul Rapidului pentru acest sezon înainte de derby-ul cu FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 martie 2024, 16:27

Reclamă
Daniel Niculae a spus care e obiectivul Rapidului pentru acest sezon înainte de derby-ul cu FCSB!

Daniel Niculae a spus care e obiectivul Rapidului pentru acest sezon înainte de derby-ul cu FCSB!

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Daniel Niculae a spus care e obiectivul Rapidului pentru acest sezon înainte de derby-ul cu FCSB! Preşedintele giuleştenilor a precizat că o clasare în primele 3 locuri la sfârşitul campionatului ar însemna îndeplinirea obiectivului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB se va disputa în această seară, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Daniel Niculae a spus care e obiectivul Rapidului pentru acest sezon înainte de derby-ul cu FCSB!

”Suntem acolo în obiectivul pe care ni l-am fixat la începutul sezonului, din păcate am ieșit din Cupa României. Obiectivul nostru a fost unul dintre primele trei locuri, suntem acolo, jocul nostru crește de la meci la meci. 

Sperăm să ne clasăm cât mai bine până la finalul campionatului și să ducem această luptă pentru câștigarea campionatului. Vor fi meciuri pe muchie de cuțit și sperăm să ne impunem jocul la fiecare meci”, a declarat Daniel Niculae, potrivit sport.ro.

„Poate fi oprit Florinel Coman?” Daniel Niculae, răspuns categoric înainte de derby

Daniel Niculae a fost întrebat dacă Florinel Coman poate fi oprit şi a oferit un răspuns imediat. Preşedintele giuleştenilor a transmis că nu se teme de nimic, înaintea marelui derby dintre Rapid şi FCSB

Reclamă

De asemenea, Daniel Niculae a avut doar cuvinte de laudă la adresa kosovarilor din lotul lui Cristiano Bergodi. Fostul internaţional a transmis că aceştia mai au mult de dovedit, deşi au cifre remarcabile de la momentul transferurilor.

„Avem un atac al unei echipe româneşti, compus din jucători de altă naţionalitate. Veniţi pe spiritorul şi specificul echipei, sunt luptători, lasă pe teren până la ultima picătură de energie, asta doreşte suporterul rapidist. Poate nu reuşeşti să câştigi toate meciurile, dar trebuie să faci ce depinde de tine. Sunt la început de drum, mai au multe de dovedit. Au calităţi, însă odată cu trecerea timpului, jocul va creşte. Nu poţi să creezi omogenitate aducând jucători peste noapte. Rapidul va creşte de la meci la meci şi rezultatele vor veni.

(N.r. Poate fi Florinel Coman oprit) Au jucători foarte buni, e echipa de pe primul loc, a dominat Liga 1. Nu ne e frică de nimeni, doar de noi să nu prindem o zi mai puţin bună. Intrăm pe teren cu gândul la victorie, cel mai bun să câştige”, a declarat Daniel Niculae, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae, mesaj de luptă înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Daniel Niculae e cu gândul doar la victorie, înaintea derby-ului cu FCSB. Acesta a transmis că Rapid trebuie să trăiască în prezent şi să nu se gândească la faptul că i-a învins pe rivali în ultimele trei meciuri directe din Liga 1.

De asemenea, preşedintele giuleştenilor a analizat şi delegarea din partea CCA, pentru duelul „de foc” de sâmbătă. Ovidiu Haţegan va arbitra derby-ul, iar Daniel Niculae s-a declarat convins că acesta va arbitra corect.

„Cele mai frumoase amintiri sunt victoriile, dar nu putem trăi din amintiri la nesfârșit, trebuie să trăim în prezent și să încercăm să ne facem un viitor mai frumos. Un viitor mai frumos poate începe cu o vitcorie sâmbătă.

(N.r. Despre Ovidiu Haţegan) Cel mai bine e ca arbitrul să nu își facă simțită prezența pe teren la un derby. Am avut unele greșeli și cu el la centru, dar sunt ferm convins că va face o partidă bună și nu va influența în niciun fel rezultatul final al meciului”, a declarat Daniel Niculae, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și