Închide meniul
EXCLUSIV

„Poate fi oprit Florinel Coman?” Daniel Niculae, răspuns categoric înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 21:11

Reclamă
„Poate fi oprit Florinel Coman? Daniel Niculae, răspuns categoric înainte de derby-ul Rapid – FCSB

"Poate fi oprit Florinel Coman?" Daniel Niculae, răspuns categoric înainte de derby-ul Rapid - FCSB

Daniel Niculae, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Daniel Niculae a fost întrebat dacă Florinel Coman poate fi oprit şi a oferit un răspuns imediat. Preşedintele giuleştenilor a transmis că nu se teme de nimic, înaintea marelui derby dintre Rapid şi FCSB

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la FCSB, în ultima etapă a sezonului regular. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

„Poate fi oprit Florinel Coman?” Daniel Niculae, răspuns categoric înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Daniel Niculae nu s-a ferit de cuvinte şi s-a declarat încrezător înaintea derby-ului cu FCSB. Întrebat despre Florinel Coman, preşedintele giuleştenilor a transmis că se teme doar ca echipa sa să nu prindă o zi mai puţin bună.

De asemenea, Daniel Niculae a avut doar cuvinte de laudă la adresa kosovarilor din lotul lui Cristiano Bergodi. Fostul internaţional a transmis că aceştia mai au mult de dovedit, deşi au cifre remarcabile de la momentul transferurilor.

„Avem un atac al unei echipe româneşti, compus din jucători de altă naţionalitate. Veniţi pe spiritorul şi specificul echipei, sunt luptători, lasă pe teren până la ultima picătură de energie, asta doreşte suporterul rapidist. Poate nu reuşeşti să câştigi toate meciurile, dar trebuie să faci ce depinde de tine. Sunt la început de drum, mai au multe de dovedit. Au calităţi, însă odată cu trecerea timpului, jocul va creşte. Nu poţi să creezi omogenitate aducând jucători peste noapte. Rapidul va creşte de la meci la meci şi rezultatele vor veni.

Reclamă

(N.r. Poate fi Florinel Coman oprit) Au jucători foarte buni, e echipa de pe primul loc, a dominat Liga 1. Nu ne e frică de nimeni, doar de noi să nu prindem o zi mai puţin bună. Intrăm pe teren cu gândul la victorie, cel mai bun să câştige”, a declarat Daniel Niculae, pentru AntenaSport.

Mihai Stoica a „încins” derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului, iar Daniel Niculae a reacţionat

Mihai Stoica a „încins” derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului. Oficialul „roş-albaştrilor” a dat de înţeles că Rapid nu a pus la dispoziţia fanilor FCSB-ului o peluză întreagă. Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, susţine că Rapidul le-a oferit întreaga peluză.

„(n.r: Aţi luat decizia de a juca pe Arena Naţională, ne poţi explica de ce?) Toţi suporterii rapidişti îşi pun această întrebare. Sunt păreri pro şi contra. Nu a fost o decizie uşoară de a se juca pe Arena Naţională. Sunt păreri pro şi contra. Ştim foarte bine că Giuleştiul este casa noastră, însă cererea a fost una imensă de bilete. Cu siguranţă se va juca cu casa închisă.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt plusuri şi minusuri. Ne-am gândit la toate variantele. Am vorbit şi cu Liviu (n.r: Liviu Ungurean, Bocciu, liderul galeriei Rapidului). Am luat decizia să jucăm acolo, vom vedea ce se va întâmpla la următorul derby şi unde se va juca. Important e ca noi să fim gazde ospitaliere. Le-am oferit o peluză, să fie spectacol.

Emoţii sunt la fiecare meci. Bine, e diferit când e vorba de un derby, fie că e vorba de Steaua (n.r.: FCSB), de Dinamo sau de Craiova. Trebuie să pregătim foarte bine meciul, să intrăm încrezători pe teren şi să reuşim să câştigăm ca să menţinem acolo în luptă până la finalul play-off-ului”, a declarat Daniel Niculae în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și