Închide meniul

Daniel Niculae, replică dură pentru Adrian Mititelu Jr: „Să lase jucătorii Rapidului în pace!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 10:49

Daniel Niculae, replică dură pentru Adrian Mititelu Jr: „Să lase jucătorii Rapidului în pace!

Daniel Niculae, replică devastatoare pentru Cristi Balaj

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Daniel Niculae a avut o replică dură pentru Adrian Mititelu Jr, după ce fiul patronului de la FC U Craiova 1948 l-a atacat pe Cristi Săpunaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 a produs un scandal monstru. Săpunaru a sărit la bătaie cu un personaj din anturajul lui Adrian Mititelu. Daniel Niculae a sărit în apărarea căpitanului rapidist.

Daniel Niculae, replică dură pentru Adrian Mititelu Jr

„Ne-am văzut cu domnul Adrian Mititelu, ne-am salutat, dar îl rugăm pe domnul Mititelu jr să vorbească de Bauza și Paramatti și să lase jucătorii Rapidului în pace.

Suporterii lor nu aveau ce să caute în zona vestiarelor. Nu știm de ce astfel de persoane neautorizate ajung acolo. Probabil a fost un conflict verbal în care a fost implicat Săpunaru, dar eu am fost sus în tribună”, a spus Daniel Niculae, conform prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr: „Săpunaru se închipuia Van Damme!”

Adrian Mititelu Jr. nu l-a menajat pe căpitanul Rapidului, după scandalul monstru de la finalul partidei.

Reclamă

Probabil că l-a înjurat Miron Cozma din tribune (n.r. – ironic). Am şi eu nişte filmări cu acest Cristi Săpunaru, care a câştigat Cupa UEFA. Eu îl înţeleg că e supărat când îl bate o echipă de 100 de ori, şi când noi jucăm în 10, şi când ei au nevoie să ajungă în play-off. Eu înţeleg că e frustrat, dar nu poţi să ai reacţii de sportiv de K1, după care să ai pretenţii ca lumea să nu tragă de tine, să nu faci o faptă nebună la vestiare.

Eu nu am voie pe stadion, dar un om cu comportamentul lui are voie pe stadion. El era ţinut de 10 oameni la vestiar, se închipuia Van Damme acest Săpunaru, în loc să fie mai activ pe teren. El e activ la vestiare. Înţeleg că e supărat că l-a bătut o echipă, dar Moldovan iese apoi nervos din vestiar. Să zică mersi că nu l-a dat cineva cu capul de pereţi la vestiar.

După ce vedeţi filmările, o să vedeţi despre ce e vorba. E un comportament total inadecvat pentru un fotbalist. Ştiu că e la modă acea gală de pe tik-tok, poate vrea să se bată cu vreun tik-tok-er în cuşcă. El nu mai e de fotbal, să se lase dacă nu mai poate”, a spus Adrian Mititelu Jr. la Prima Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru a sărit la bătaie după meci

Conform unor imagini apărute, Săpunaru a înjurat şi a avut un comportament violent. Conform unor surse Antena Sport, Cristi Săpunaru a fost acuzat că ar fi scuipat copilul suporterului celor de la FC U Craiova 1948.

Conform jurnalistului Silviu Samuilă, Săpunaru s-ar fi bătut cu celebrul suporter „Poştaşu”. „Înțeleg că și-ar fi împărțit pumni cei de acolo. A fost între Săpunaru și Poștașu, suporterul celor de la Craiova. Asta îmi transmit colegii”, a spus acesta la orangesport.ro.

Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

În puţinul timp rămas până la fluierul final, jucătorii au acuzat unele probleme de respiraţie. Căpitanul celor dela Rapid a avut un duel aprins cu jandarmii. Până la urmă, spiritele s-au calmat iar la final cele două formaţii au cântat alături de galerie.

Recomandări
  • Daniel Niculae, replică dură pentru Adrian Mititelu Jr
  • Ce a spus președintele Rapidului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
Vezi toate știrile
Citește și