Închide meniul

Adrian Mititelu Jr., atac devastator la Cristi Săpunaru: „Era ţinut de 10 oameni! Se închipuia Van Damme!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2022, 0:48

Adrian Mititelu Jr., atac devastator la Cristi Săpunaru: „Era ţinut de 10 oameni! Se închipuia Van Damme!

Cristi Săpunaru a fost în mijlocul scandalului şi la vestiare

Captură Antena Sport

Adrian Mititelu Jr., atac devastator la Cristi Săpunaru. Fiul patronului de la FC U Craiova l-a făcut praf pe Săpunaru, după incidentele violente de la vestiare. Cristi Săpunaru a sărit la bătaie după ce, iniţial, a avut un schimb dur de replici şi cu jandarmii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. nu l-a menajat pe căpitanul Rapidului, după scandalul monstru de la finalul partidei.

Adrian Mititelu Jr., atac devastator la Cristi Săpunaru

Probabil că l-a înjurat Miron Cozma din tribune (n.r. – ironic). Am şi eu nişte filmări cu acest Cristi Săpunaru, care a câştigat Cupa UEFA. Eu îl înţeleg că e supărat când îl bate o echipă de 100 de ori, şi când noi jucăm în 10, şi când ei au nevoie să ajungă în play-off. Eu înţeleg că e frustrat, dar nu poţi să ai reacţii de sportiv de K1, după care să ai pretenţii ca lumea să nu tragă de tine, să nu faci o faptă nebună la vestiare.

Eu nu am voie pe stadion, dar un om cu comportamentul lui are voie pe stadion. El era ţinut de 10 oameni la vestiar, se închipuia Van Damme acest Săpunaru, în loc să fie mai activ pe teren. El e activ la vestiare. Înţeleg că e supărat că l-a bătut o echipă, dar Moldovan iese apoi nervos din vestiar. Să zică mersi că nu l-a dat cineva cu capul de pereţi la vestiar.

După ce vedeţi filmările, o să vedeţi despre ce e vorba. E un comportament total inadecvat pentru un fotbalist. Ştiu că e la modă acea gală de pe tik-tok, poate vrea să se bată cu vreun tik-tok-er în cuşcă. El nu mai e de fotbal, să se lase dacă nu mai poate”, a spus Adrian Mititelu Jr. la Prima Sport.

Reclamă

Ultraşii Rapidului au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaune

Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

În puţinul timp rămas până la fluierul final, jucătorii au acuzat unele probleme de respiraţie. Căpitanul celor dela Rapid a avut un duel aprins cu jandarmii. Până la urmă, spiritele s-au calmat iar la final cele două formaţii au cântat alături de galerie.

Horațiu Moldovan: „Parcă suntem în junglă!”

Horațiu Moldovan s-a plâns că oltenii s-au bucurat excesiv după victorie. Jucătorul rapidist a avut un discurs dur.

Reclamă 4 / 0/3

„Parcă suntem în junglă! Sunt mai mulți bodyguarzi decât fotbaliști. N-am putut să intrăm în vestiar. Nu pot să înțeleg chestiile astea. Asta e. Nu trebuia să ne bucurăm de parcă am câștigat campionatul, să ne luăm de la vestiare.

Toată lumea își dorește să ne bată. Să ne bată la fotbal, nu la propriu! E plin de bodyguarzi, parcă suntem la club. Mutu are un aport mare asupra noastră, ne pare rău, suntem alături de el. Ne-a spus să facem exact ce am lucrat, dar toată tactica s-a schimbat când am rămas în 10 oameni”, a spus Horațiu Moldovan, conform digisport.ro.

FC U Craiova – Rapid 1-0

Giuleștenii, fără Adrian Mutu pe bancă, au fost învinși din nou de formația patronată de Adrian Mititelu. Sidibe a înscris unicul gol al meciului.

Rapid a rămas în inferioritate numerică în minutul 30, după ce Alex Ionița a fost eliminat pentru o intrare criminală la Vlad Achim.

În 10 oameni, giuleștenii au cedat în minutul 55. Sidibe l-a învins pe Horațiu Moldovan după o pasă superbă primită de la Gabi Iancu.

Pentru Rapid este prima înfrângere după patru victorii consecutive. Giuleștenii rămân însă lideri în Liga 1, cel puțin până la meciul Farului. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 și-a depășit rivala locală, pe Universitatea Craiova, și a urcat pe loc de play-off.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și