Închide meniul

Daniel Oprița, băgat în depresie la CSA Steaua: „Sunt niște energii negative la echipă! Nu știu dacă se rezolvă ceva”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2022, 23:15

Daniel Oprița, băgat în depresie la CSA Steaua: „Sunt niște energii negative la echipă! Nu știu dacă se rezolvă ceva

Daniel Oprița e antrenor la CSA Steaua

Daniel Oprița, într-un interviu / as.ro

Daniel Oprița a recunoscut că e exasperat de situația de la CSA Steaua, care încă nu are drept de promovare în Liga 1. Antrenorul „militarilor” a pus tunurile si pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua şi Metaloglobus Bucureşti au încheiat la egalitate marţi seara, scor 1-1, în ultimul meci al primei etape din Liga 2.

Daniel Oprița, băgat în depresie de situația de la CSA Steaua

Rezultatul l-a scos din sărite pe Daniel Oprița, care s-a plâns și de incertitudinea din jurul clubului Armatei, care încă nu are drept de promovare în primul eșalon.

„Sunt supărat, i-am atenționat pe jucători toată săptămâna. Nu joacă numele, dacă nu ai atitudine și dacă nu ești conectat la meci, poți să pierzi. Noi puteam să pierdem astăzi. În prima repriza trebuia să fie cel puțin 2-0 în minutul 12. Nu știu dacă joacă alte echipe ce încercăm noi să jucăm. Ăsta e meciul vieții pentru adversari, cu Steaua.

N-ar trebui să-i apese că nu au drept de promovare, sunt plătiți să joace, eu sunt plătit să antrenez. Fani au fost, au protestat, îi înțelegem. Sunt niște energii negative la echipă în ultima perioadă. Astăzi a fost ghinion. Dacă rezist, trebuie să rezist. Nu mă dau la o parte. Jocul îmi dă încredere, o scoatem la capăt.

Reclamă

Nu știu dacă se rezolvă ceva, ce aud și eu, mergem cu speranța asta. Noi trebuie să ne vedem de treabă. Ce-i asta că nu pot să joc? Noi am creat situația asta cu suporterii”, a spus Daniel Oprița, la conferința de presă de după partidă.

Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea

Finalul dintre CSA Steaua şi Metaloglobus a fost unul cu scandal. Un ultras al CSA Steaua a sărit în teren pentru a ajunge la Ovidiu Herea, un rival tradiţional al formaţiei din Ghencea.

Din fericire, fanul a fost oprit la timp de stewarzi, iar spiritele s-au calmat. Ovidiu Herea a jucat la Rapid între 2007 şi 2013, iar fanii Stelei nu au uitat acest lucru. Herea a fost cel care a egalat pentru Metaloglobus.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii stelişti au avut propriul război şi cu cei din conducerea clubului. Fanii sunt supăraţi pe conducere pentru faptul că echipa încă nu are obţinut dreptul de promovare în Liga 1. Ultraşii CSA Steaua s-au săturat să vadă echipa favorită „blocată” în Liga 2. Ultraşii au făcut un gest extrem şi s-au mutat la Tribuna oficială pentru a protesta împotriva conducerii.

Ultraşii au afişat mai multe bannere cu mesaje dure la adresa conducerii. Au cerut demisia atât comandantului clubului, cât şi a ministrului Vasile Dîncu.

Rezultatele primei etape din Liga 2

Progresul Spartac Bucureşti – Dinamo Bucureşti 0-1;
Unirea Slobozia – Minaur Baia Mare 3-0;
CSC Şelimbăr – FC Braşov 1-0;
Viitorul Pandurii Tg Jiu – CSC Dumbrăviţa 0-1;
Unirea Dej – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1;
Concordia Chiajna – CSM Slatina 0-3;
Gloria Buzău – Ripensia Timişoara 1-0;
Oţelul Galaţi – Poli Iaşi 0-0;
Poli Timişoara – Unirea Constanţa 1-0;
CSA Steaua Bucureşti – Metaloglobus Bucureşti 1-1

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și