Închide meniul

Daniel Pancu a răbufnit atunci când a auzit de o modificare importantă din fotbalul românesc: „O imensă prostie”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 22:11

Reclamă
Daniel Pancu a răbufnit atunci când a auzit de o modificare importantă din fotbalul românesc: „O imensă prostie

Daniel Pancu a răbufnit atunci când a auzit de o modificare importantă din fotbalul românesc

Daniel Pancu / Profimedia Images

Daniel Pancu a răbufnit atunci când a auzit de o modificare importantă din fotbalul românesc. Regula U21 ar putea fi scoasă, iar selecţionerul naţionalei U21 nu e deloc de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi Mihai Rotaru doresc eliminarea acestei reguli. De altfel, patronul FCSB-ului a comis un derapaj la adresa lui Dan Şucu şi a celorlalţi conducători care nu i-au susţinut propunerea în Adunarea Generală de la LPF.

Daniel Pancu a răbufnit atunci când a auzit de o modificare importantă din fotbalul românesc: „O imensă prostie”

”(n.r. Cum ți se pare noua regulă pentru jucătorii U21?) O mare prostie! O imensă prostie! Vom rămâne fără jucători la loturile naționale, dar asta e altă discuție. 

Pentru mine, chestia asta este cea mai mare prostie. Asta e opinia mea și nu numai a mea. Nu vreau să mai insist pe acest subiect. Cum să mai crească jucătorii? O să crească înconjurați de 25 de jucători străini?

O sa fie doar doi jucători tineri, în fiecare lot, la toate echipele din România.

Reclamă
Reclamă 4

Eu așa prevăd. Dacă oferi niște bonusuri importante (n.r. de la FRF) probabil că și cluburile vor ține cont și vor apărea în felul ăsta mai mulți tineri jucători, pe la echipe.

Mai sunt șanse, doar în cazul ăsta, cu bonusurile”, a declarat Daniel Pancu la digisport.ro.

Mihai Rotaru a cerut o „revoluţie” în fotbalul românesc! Declaraţiile pe placul lui Gigi Becali: „Nu trebuie să ne oblige cineva”

Mihai Rotaru a cerut o „revoluţie” în fotbalul românesc! Patronul Universităţii Craiova solicită, printre altele, şi scoaterea regulii U21. Gigi Becali a luptat şi el contra acestei reguli.

Reclamă

Mihai Rotaru vrea ca şi barajul pentru cupele europene să fie scos. Universitatea Craiova, care a terminat pe 3 campionatul, se va lupta cu U Cluj pentru un loc în preliminariile Conference League.

Acest meci nu trebuia să aibă loc, locul 3 cu locul 10 dăm baraj… Cred că se va scoate și barajul, cred că se va scoate și regula U21. Dacă dorim binele copiilor noștri și dorim ca ei să se dezvolte natural… Regula U21 nu face minuni, noi, anul trecut, jucam cu șase jucători U21 titulari.

Nu trebuie să ne oblige cineva. De ce să-i omorâm pe copiii noștri? Poate că Baiaram nu se accidenta dacă era menajat în anumite meciuri.

Poate era la EURO acum. Scopul nostru nu este să creștem copii, scopul nostru este să câștigăm trofee. Pe Baiaram a trebuit să-l forțăm pentru că e under”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată.

Regula U21 l-a scos din minţi pe Gigi Becali. Patronul „roş-albaştrilor” a încercat să o scoată, dar nu a avut câştig de cauză la votul din Adunarea Generală a LPF, aşa că i-a atacat dur pe cei care nu i-au aprobat modificarea.

Gigi Becali i-a numit „sclavi” pe cei care nu i-au votat propunerea, printre care şi patronul Rapidului, Dan Şucu.

Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat Gigi Becali.

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și