Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu, anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu: „Rapid sau Dinamo!”. Dan Şucu, în pole-position mutarea anului

Publicat: 23 ianuarie 2024, 23:19

Reclamă
Daniel Pancu, anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu: „Rapid sau Dinamo!. Dan Şucu, în pole-position mutarea anului

Daniel Pancu, anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu

Daniel Pancu, MIrcea Lucescu şi Dan Şucu / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Daniel Pancu a făcut un anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu. Selecţionerul României U21 a dezvăluit că „Il Luce” îşi pregăteşte revenirea pe bancă. „Va antrena în continuare”, a precizat atacantul de legendă al Rapidului. Cei doi au colaborat la titlul câştigat de giuleşteni în 1999.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta ar fi lovitura anului: Mircea Lucescu, înapoi în Giuleşti! Dan Şucu îi pregăteşte banca lui Lucescu. A vrut să-i facă ofertă la 3-1 pentru FCU Craiova, dar rapidiştii au întors meciul şi l-au salvat pe Cristiano Bergodi.

Daniel Pancu, anunţ fenomenal despre viitorul lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu este gata să revină pe bancă. A refuzat-o pe Beşiktaş, dar n-ar refuza Rapidul, unde a luat titlul în 1999. O poate face chiar după meciul cu Dinamo, dacă Bergodi n-o bate pe rivală în derby.

În România n-are ce să antreneze, decât Rapid sau Dinamo. În altă parte nu-l văd, chiar nu-l văd„, a declarat Daniel Pancu pentru AntenaSport.

Lucescu a fost la meciul câştigat dramatic de Rapid, cu Craiova lui Mititelu. Pancu a stat de vorbă cu fostul său antrenor şi e convins că va reveni rapid pe bancă.

Reclamă

Va antrena în continuare! Va antrena pentru că-l văd foarte verde, nu verde!

Acum m-a certat de ce nu sunt zi de zi, ce caut eu selecţioner„, a dezvăluit Pancu.

Ce spune Daniel Pancu despre şansele Rapidului la titlu vedeţi joi, la AS.ro LIVE, de la ora 10:30, pe as.ro!

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid: „Am început discuţiile!”

În luna decembrie, Dan Şucu a făcut un anunţ colosal pentru Rapid. Patronul clubului din Grant a declarat că în 2024, obiectivul său va fi aducerea lui Mircea Lucescu.

Şucu a mai transmis şi faptul că a purtat deja discuţii cu Mircea Lucescu, pentru o eventuală revenire la Rapid. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant a afirmat faptul că decizia îi aparţine acum lui „Il Luce”.

Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și