Închide meniul

„Mircea Lucescu este obiectivul meu!” Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid: „Am început discuţiile!”

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 13:49

Reclamă
„Mircea Lucescu este obiectivul meu! Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid: „Am început discuţiile!

"Mircea Lucescu este obiectivul meu!" Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid

Dan Şucu şi Mircea Lucescu/ Hepta

Dan Şucu a făcut un anunţ colosal pentru Rapid şi a declarat că în 2024, obiectivul său va fi aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor forţează o mutare de senzaţie în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu este liber de contract, după ce şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev, la sfârşitul lunii trecute.

„Mircea Lucescu este obiectivul meu!” Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid

Dan Şucu a declarat că principalul său obiectiv pentru anul viitor este aducerea lui Mircea Lucescu în Giuleşti. Acesta a transmis faptul că „Il Luce” o va ajuta cu siguranţă pe Rapid, dată fiind experienţa sa în fotbal.

Şucu a mai transmis şi faptul că a purtat deja discuţii cu Mircea Lucescu, pentru o eventuală revenire la Rapid. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant a afirmat faptul că decizia îi aparţine acum lui „Il Luce”.

„Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Reclamă

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a pierdut un proces la FIFA şi Dan Șucu trebuie să plătească o sumă uriaşă

O lovitură teribilă a fost încasată de Rapid chiar înaintea perioadei de transferuri, unde ar putea să se întărească pentru play-off. Giuleştenii au pierdut un proces la FIFA şi trebuie să scoată din conturi o sumă uriaşă.

Conform prosport.ro, Milos Pavlovic a câştigat procesul cu Rapid la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Astfel, Dan Şucu şi Victor Angelescu vor plăti 600.000 de euro către Pavlovic, sumă care trebuie virată urgent, dacă rapidiştii vor să evite o interdicţie la transferuri.

Pavlovic a fost reprezentat de Morgan Sports Law şi a aflat verdictul favorabil pe 11 decembrie. Milos ajungea la Rapid, în 2012, de la FC Vaslui, fiind dorit de Răzvan Lucescu.

El a semnat atunci un contract pe trei ani, cu un salariu lunar de 15.000 de euro. După doar 21 de partide adunate pentru feroviari, sârbul era dat afară la pachet cu alţi 13 fotbalişti.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! Vezi toate știrile
Citește și