Închide meniul

Daniel Pancu crede că Gigi Becali se va îmbogăți cu Andrea Compagno: „Vor face bani mulți!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 septembrie 2022, 19:16

Daniel Pancu crede că Gigi Becali se va îmbogăți cu Andrea Compagno: „Vor face bani mulți!

Andrea Compagno a venit la FCSB de la FC U Craiova 1948 pentru 1,5 milioane de euro

Andrea Compagno, într-un interviu pentru FCSB / fcsb tv

Daniel Pancu crede că Gigi Becali se va îmbogăți de pe urma lui Andrea Compagno. Fostul atacantul e de părere că FCSB va încasa o avere pentru atacantul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru Compagno. Italianul și a arătat eficiența încă de la debut și a înscris în poarta Farului. Daniel Pancu e cucerit de vârful de 26 de ani.

Daniel Pancu crede că Gigi Becali se va îmbogății cu Andrea Compagno

”Compagno e un marcator, aveau nevoie de genul ăsta de jucători. Eu, unul, îl consider un transfer reușit. Bine, a și costat. Poate puțin exagerat, dar se va dovedi ca vor face bani mulți din transferul lui”, a spus Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Cu Farul, Andrea Compagno a marcat în minutul 70. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, i-a centrat atacantului italian, iar acesta a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor.

Cotat la 500.000 de euro, Compagno este golgheterul Ligii 1, cu 6 reușite. Cinci dintre acestea au fost pentru FC U Craiova 1948.

Reclamă

Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB

Andrea Compagno e convins că FCSB se va lupta la titlu în acest sezon, în ciuda startului dezastruos al roș-albaștrilor. Vicecampioana României este doar pe locul 13 în Liga 1.

„Chiar dacă am marcat, preferam ca echipa mea să câștige. Din păcate nu a fost așa. Sunt sigur că această echipa se va ridica în clasament și o să lupte pentru titlu. M-am gândit că după golul de 2-1 o să revenim, dar din păcate cei de la Farul au închis meciul.

Cum ai zis, am venit acum. FCSB e echipa cea mai mare din România. Nu sunt fericit dacă am dat gol și dacă echipa a pierdut. Eu vreau să fiu decisiv, să câștigăm. Nu citesc, nu mă uit la alții, eu fac ce spune antrenorul. Trebuie să dau 100% pe teren”, a spus Andrea Compagno, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Răchită îl critică pe Andrea Compagno, după debutul cu gol la FCSB

Fostul fundaş nu este fanul atacantului italian. Valeriu Răchită spune că Andrea Compagno nu are faţă de FCSB.

Mie nici Compagno nu-mi place. A dat un gol, dar a fost greșeală de poziționare a fundașului de la Farul. Nu-mi place, nu este un vârf de atac pentru FCSB. În afară de gol, Compagno nu prea a participat la jocul FCSB-ului.

Spre deosebire de Alibec, hai să vorbim și de el, slim fit, gândire, tehnică, fotbalist adevărat. Ăsta e Alibec pe care noi îl știam și pe care Inter l-a luat la 19 ani. Eu cred că Alibec va face un campionat extraordinar și va trage echipa după el„, a spus Valeriu Răchită la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și