Închide meniul

Valeriu Răchită îl critică pe Andrea Compagno, după debutul cu gol la FCSB: „A dat un gol, dar a fost o greşeală!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2022, 10:36

Valeriu Răchită îl critică pe Andrea Compagno, după debutul cu gol la FCSB: „A dat un gol, dar a fost o greşeală!

Valeriu Răchită l-a făcut praf pe Ivaylo Petev, noul antrenor al Universităţii Craiova

Hepta

Valeriu Răchită îl critică pe Andrea Compagno, după debutul cu gol la FCSB. Fostul fundaş nu este fanul atacantului italian, deşi acesta a reuşit să marcheze în partida cu Farul, pierdută de FCSB cu scorul de 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Răchită spune că Andrea Compagno nu are faţă de FCSB.

Valeriu Răchită îl critică pe Andrea Compagno, după debutul cu gol la FCSB

Mie nici Compagno nu-mi place. A dat un gol, dar a fost greșeală de poziționare a fundașului de la Farul. Nu-mi place, nu este un vârf de atac pentru FCSB. În afară de gol, Compagno nu prea a participat la jocul FCSB-ului.

Spre deosebire de Alibec, hai să vorbim și de el, slim fit, gândire, tehnică, fotbalist adevărat. Ăsta e Alibec pe care noi îl știam și pe care Inter l-a luat la 19 ani. Eu cred că Alibec va face un campionat extraordinar și va trage echipa după el„, a spus Valeriu Răchită la Pro Arena.

Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB

Andrea Compagno e convins că FCSB se va lupta la titlu în acest sezon, în ciuda startului dezastrous al roș-albaștrilor. Italianul a făcut un anunț războinic după înfrângerea cu Farul. FCSB e doar pe locul 13 în Liga 1 după opt etape, dar Compagno nu și-a luat gândul de la trofeul de campion.

Reclamă

„Chiar dacă am marcat, preferam ca echipa mea să câștige. Din păcate nu a fost așa. Sunt sigur că această echipa se va ridica în clasament și o să lupte pentru titlu. M-am gândit că după golul de 2-1 o să revenim, dar din păcate cei de la Farul au închis meciul. Cum ai zis, am venit acum. FCSB e echipa cea mai mare din România. Nu sunt fericit dacă am dat gol și dacă echipa a pierdut. Eu vreau să fiu decisiv, să câștigăm. Nu citesc, nu mă uit la alții, eu fac ce spune antrenorul. Trebuie să dau 100% pe teren”, a spus Andrea Compagno, conform digisport.ro.

Andrea Compagno a marcat la doar două zile după transfer. Atacantul transferat pentru 1.5 milioane de euro a readus speranța în tabăra roș-albaștrilor, dar n-a fost suficient ca echipa lui Dică termine neînvinsă.

Andrea Compagno a marcat în minutul 70. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, i-a centrat atacantului italian, iar acesta a marcat primul său gol în tricoul roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 500.000 de euro, Compagno este golgheterul Ligii 1, cu 6 reușite. Cinci dintre acestea au fost pentru FC U Craiova 1948.

Farul – FCSB 3-1

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și