Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti: „Pare acelaşi film sezon de sezon”. Ce spune de situaţia prin care a trecut Şumudică

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 23:48

Reclamă
Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti: „Pare acelaşi film sezon de sezon. Ce spune de situaţia prin care a trecut Şumudică

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti

Daniel Pancu, în timpul unui meci - Hepta

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti să nu repete greşelile din sezoanele trecute. Pancone susţine că pentru a avea şanse la titlul din Liga 1, Rapid trebuie să joace mult mai bine în meciurile din deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

8 puncte din cele cinci meciuri disputate în deplasare în acest sezon au obţinut giuleştenii, sub conducerea lui Cristiano Bergodi. Pancu susţine şi că Marius Şumudică ar fi fost o variantă mai bună pentru feroviari.

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti

„Rapidul e foarte bine din punctul meu de vedere. Sigur că istoria şi tradiţia unui club sunt foarte greu de schimbat, cel puţin de când cunosc eu Rapidul, foarte bine, din 96.

Pare acelaşi film sezon de sezon, cu jocuri foarte bune pe teren propriu, jocuri reuşite, dar puţine în deplasare şi majoritatea foarte, foarte grele.
Întotdeauna pentru Rapid pare un joc mult mai greu în deplasare decât ar părea pentru Steaua sau Dinamo.

O soluţie foarte bună a fost Bergodi şi o soluţie şi mai bună sau la fel de bună ar fi fost Şumudică. Probabil că o să ne vina rândul, am fost acolo, am plecat foarte supărat, dar mulţumit de ceea ce realizasem”, a spus Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dan Şucu, dezvăluiri despre cum conduce Rapidul

Dan Şucu a făcut dezvăluiri despre cum conduce Rapidul! Patronul echipei giuleştene a punctat că el a delegat responsabilităţi unor oameni pe care îi consideră competenţi, iar aceştia îi raportează direct lui.

“Eu, din punctul meu de vedere, consider că, ceea ce încercăm să introducem la Rapid este atitudinea antreprenorială. Asumare de responsabilitate și posibilitatea de a reuși să ajungi la rezultatul respectiv.

Dar prin ordine, prin modul corect și coerent de a conduce. Ideea de corporație e o idee dificilă. Discutăm la Rapid de o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, despre ce corporație vorbim?

Reclamă 4 / 0/3

La corporație cifra depășește 100 de milioane de euro. La noi discutăm despre o organizare simplă. Nu există variantă prin care, cel puțin la început, dar nu numai la început, nu există variantă de delegare fără controlul delegării”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
Vezi toate știrile
Citește și