Închide meniul

Daniel Pancu, impresionat de Albion Rrahmani: „Foarte rar vezi aşa ceva! E o mare bombă!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 19:23

Reclamă
Daniel Pancu, impresionat de Albion Rrahmani: „Foarte rar vezi aşa ceva! E o mare bombă!

Albion Rrahmani, anunţ războinic după "dubla" din Rapid - UTA

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid / Hepta

Daniel Pancu s-a declarat impresionat de Albion Rrahmani, jucătorul transferat de Rapid în vara trecută. Selecţionerul naţionalei U21 a declarat că atacantul kosovar s-a acomodat surprinzător de repede în Liga 1, şi a ajuns să marcheze şase goluri, în doar patru runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a fost transferat de Rapid de la Ballkani, în schimbul sumei de 600.000 de euro. Atacantul de 23 de ani l-a făcut uitat pe Marko Dugandzic imediat, şi a ajuns titular indiscutabil în formaţia lui Cristiano Bergodi.

Daniel Pancu, impresionat de Albion Rrahmani

Daniel Pancu s-a declarat şi el uluit de forma pe care o traversează Albio Rrahmani. Selecţionerul U21 a declarat că atacantul kosovar e „o bombă” a Ligii 1, după numărul impresionant de goluri marcate în primele sale meciuri la Rapid.

De asemenea, Pancu a mai subliniat că Rrahmani nu a avut nevoie de prea mult timp, până să se acomodeze la Rapid, fapt care i se pare unul surprinzător.

„Acomodarea și pentru mine e o mare surpriză. Sunt interesat să-l cunosc. Foarte rar vezi un jucător să marcheze într-un campionat nou șase goluri în patru etape.

Reclamă

Și cred că a mai avut ocazii mari de gol. E o mare bombă. Așa îl văd, o bombă.

E foarte greu de marcat, simte bine spațiile și are cea mai bună calitate a unui atacant, atacă bine colțul scurt”, a declarat Daniel Pancu.

Cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Rrahmani

S-a aflat cum a ajuns Rapid să-l transfere pe Albion Rrahmani. Atacantul kosovar s-a integrat imediat la formaţia giuleşteană şi l-a făcut uitat pe Marko Dugandzic. Şeful departamentului de scouting de la formaţia de sub Grant, Daniel Sandu, a spus totul despre mutarea lui Rrahamni în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Sandu a dezvăluit că giuleştenii l-au remarcat pe Albion Rrahmani în partida pe care CFR Cluj a jucat-o cu fosta echipă a atacantului, Ballkani. În ciuda faptului că clujenii au câştigat meciul respectiv, şi Rrahmani nu a marcat, kosovarul le-a atras atenţia giuleştenilor.

„Mi-a atras atenția la meciul retur cu CFR, de la Cluj, chiar dacă FC Ballkani, echipa lui, a pierdut cu 1-0 și el nu a marcat.

Așa am început să-l urmărim, să ne interesăm de el, nu doar ca fotbalist, dar și ce fel de om este, pentru că asta contează enorm pentru noi, când alegem un jucător.

Am luat referințe de la colegi de-ai lui. Mirlind Daku, pe care am vrut să-l luăm, ne-a și zis: «Luați-l că este foarte bun!»

Venea mai repede, dar ne-au rugat cei de la Ballkani să-l lăsăm să joace și cu FC Larne în Conference League, unde a marcat câte un gol în ambele întâlniri”, a declarat şeful departamentului de scouting de la Rapid, conform gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și