Închide meniul

Octavian Popescu anunţă că ar vrea să fie titular după ce a marcat cu Sepsi! Cum a comentat strategia rotaţiei de la FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2023, 23:24

Reclamă
Octavian Popescu anunţă că ar vrea să fie titular după ce a marcat cu Sepsi! Cum a comentat strategia rotaţiei de la FCSB

Octavian Popescu anunţă că ar vrea să fie titular după ce a marcat cu Sepsi!

Octavian Popescu, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Octavian Popescu anunţă că ar vrea să fie titular după ce a marcat cu Sepsi! În minutul 69 al partidei, Tavi Popescu a înscris, după o fază superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apărarea lui Sepsi nu a avut replică la acţiunea în care au colaborat Florinel Coman şi Tavi Popescu. Faza s-a încheiat cu golul celui din urmă.

Octavian Popescu anunţă că ar vrea să fie titular după ce a marcat cu Sepsi!

Este o victorie foarte importantă, mai ales că suntem plecaţi de 5 zile de acasă.

Am plecat la drum să câştigăm toate meciurile. Ne-am încurcat la Hermannstadt, dar suntem bucuroşi că am câştigat aici.

A fost o acţiune frumoasă (n.r.: cea de la gol), sunt bucuros că am reuşit să marchez şi că mi-am ajutat echipa să luăm cele 3 puncte.

Reclamă

Trebuie să marchez. Am avut o ocazie şi la Hermannstadt.

Poate să ne oprească (n.r.: adversarii), aţi văzut şi meciul trecut. Noi ne pregătim foarte bine şi, cum aţi văzut pe teren, dăm totul pentru cele 3 puncte.

E bine că am marcat 5 goluri şi trebuie să o ţinem tot aşa.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: se fac multe modificări) Aşa este când ai un lot valoros, când ai jucători valoroşi pe toate posturile. Cine intră trebuie să joace foarte bine şi să joace pentru băiatul care nu e în ziua aceea la meci.

Nu e obligatoriu să joci un meci întreg. Poţi să joci şi o repriză, 20 de minute, poţi să nici nu joci deloc. Normal că aş dori să fiu titular”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro după Sepsi – FCSB 2-5.

Sepsi – FCSB 2-5. Meci nebun la Sfântu Gheorghe! Olaru, Şut şi Coman, goluri superbe în victoria categorică a roş-albaştrilor

Sepsi – FCSB 2-5 | Partida din etapa a zecea de Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii au obţinut o victorie categorică în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, şi au ajuns la opt victorii, în acest sezon de Liga 1.

A fost un meci nebun la Sfântu Gheorghe. FCSB a condus cu 2-0, încă din minutul 11. După pauză, în decursul a opt minute, cele două echipe au marcat trei goluri, iar FCSB conducea cu 3-2. Ulterior, în minutele 68 şi 74 au marcat şi Octavian Popescu şi Damjan Djokovic, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-5.

Ultimul duel direct dintre cele două echipe a avut loc în luna mai a acestui an. Atunci, meciul a avut loc la București și a fost câștigat de către „roș-albaștrii” cu scorul de 3-1. Partida respectivă a contat pentru play-off-ul Ligii 1.

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Damjan Djokovic de la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre situaţia lui Damjan Djokovic de la FCSB. MM a dezvăluit că mijlocaşul croat se antrenează foarte bine, şi fiecare jucător trebuie să se împace cu faptul că nu va fi integralist în fiecare meci.

„Djokovic se antrenează foarte bine. (n.r. despre faptul că este schimbat la pauză) La meciul cu Farul, a jucat toată partea a doua a meciului, acum (n.r. cu Hermannstadt) a jucat prima.

Reclamă

Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, în primul rând e problema lui.

Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

(n.r. dacă Djokovic are unul dintre cele mai mari salarii de la echipă) Nu neapărat. Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și