Închide meniul

Daniel Pancu, uluit de ce s-a întâmplat la Rapid: „Nu există aşa ceva la un club serios”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2023, 14:10

Reclamă
Daniel Pancu, uluit de ce s-a întâmplat la Rapid: „Nu există aşa ceva la un club serios

Daniel Pancu, uluit de ce s-a întâmplat la Rapid

Daniel Pancu / Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Daniel Pancu, uluit de ce s-a întâmplat la Rapid. Legenda giuleştenilor a vorbit despre plecarea lui Adi Mutu de la Rapid la Neftchi Baku înainte de startul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu a fost şi el antrenor al Rapidului, după ce a jucat ani la rând la echipa giuleşteană.

Daniel Pancu, uluit de ce s-a întâmplat la Rapid: „Nu există aşa ceva la un club serios”

Să-ți plece antrenorul cu o săptămână înainte de startul campionatului…?! Nu există așa ceva la un club serios, în mod normal. Iar Rapid e club serios. Vrei, nu vrei, Rapid e club serios în momentul de față.

Știu, era acea clauză, dar ar fi trebuit să facă ceva în așa fel încât să nu plece. Probabil vom afla odată și odată adevărul. Poate că nu se mai simțeau bine unul cu altul, e posibil și lucrul ăsta. Adică… face un antrenor campania de transferuri, iar apoi vine alt antrenor, cu cinci zile înainte să înceapă campionatul?!

Dar au plătit, au pierdut acele meciuri cum le-au pierdut (n.r. – cu Voluntari și Petrolul) Bine, pentru mine a fost normal să fie așa. Ar fi fost anormal dacă ar fi câștigat. Ar fi însemnat că avem, într-adevăr, o ligă foarte slabă.

Reclamă

Dar mai au nevoie de timp, chiar dacă au fost meciurile acestea cu Farul și FCU Craiova în care au marcat mult. Sunt încă departe de a fi acea echipă care joacă pentru a câștiga campionatul. Drumul e lung”, a declarat Daniel Pancu pentru gsp.ro.

Pancu l-a lăudat pe antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi. „Mă bucur pentru Cristiano, pentru că l-am avut antrenor și îl cunosc. E o persoană extraordinară, din punctul meu de vedere. Pedagogic, e foarte bun. Impune respect doar când vorbește și asta e important. Asta vine și din ipostaza jucătorului care a fost”, a subliniat Daniel Pancu pentru sursa citată.

Rapid – Dinamo, 21:30, LIVE TEXT. Elevii lui Cristiano Bergodi caută a treia victorie la rând în campionat

Rapid – Dinamo se joacă de la ora 21:30 pe stadionul Giuleşti. Derby-ul e în format LIVE TEXT pe AS.ro. Elevii lui Cristiano Bergodi vin după două victorii consecutive în campionat, 3-1 acasă cu Farul şi 5-3 în deplasare cu FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, dinamoviştii vin după o calificare obţinută chinuit cu Metaloglobus în grupele Cupei României. Echipa din Liga a 2-a a condus-o pe Dinamo cu 1-0, iar „câinii” au întors rezultatul prin „dubla” lui Ahmed Bani (minutele 78 şi 90+4).

În campionat, în ultimele două jocuri, Dinamo a făcut o remiză acasă cu Petrolul, scor 1-1, şi a învins-o în deplasare pe FC Voluntari, cu 3-2.

Dinamo se află pe locul 10 în Liga 1, cu 8 puncte obţinute din 7 etape, în timp ce Rapid e pe locul 5, cu 11 puncte obţinute în 6 etape.

Cristiano Bergodi, genial înainte de Rapid – Dinamo

Cristiano Bergodi a avut un mesaj genial înainte de Rapid – Dinamo. Antrenorul italian a spus că nu se gândeşte la banii promişi în cazul unei victorii, ci la Ahmed Bani.

E un meci foarte important pentru noi. Este un derby, știe toată lumea lupta dintre suporteri și rivalitatea dintre aceste echipe.

Am câștigat ultimele două meciuri, a contat acest lucru, și ne dorim să câștigăm și acest meci. Va fi dificil. Fiind un derby, nu se poate compara cu un meci obișnuit din campionat. Nu se simte presiunea, dar băieții conștientizează că e un derby.

Noi creăm singuri presiune, dar nu se pune problema de așa ceva. Jucăm acasă, stadionul va fi plin, iar asta mă bucură. O a treia victorie la rând ne-ar duce sus. Nu mă gândesc la bani, mă gândesc la Ahmed Bani de la Dinamo. Ahmed Bani și Politic sunt jucători buni, de fuleu, la fel și atacantul Gregorio. Dar toți jucătorii lor sunt foarte buni. Le promitem fanilor că vom lupta 110%! Putem urca sus în clasament dacă vom câștiga. Trebuie să fim umili, modești, și să intrăm pe teren cu determinare, fiindcă Dinamo e o echipă foarte grea”, a spus Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și