Închide meniul

Daniel Popa a oferit prima reacție după ce a marcat împotriva fostei sale echipe în U Cluj – Dinamo 1-1: „Meritam mai mult”

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 0:08

Reclamă
Daniel Popa a oferit prima reacție după ce a marcat împotriva fostei sale echipe în U Cluj – Dinamo 1-1: Meritam mai mult”

Daniel Popa a oferit prima reacție după ce a marcat împotriva fostei sale echipe în U Cluj - Dinamo 1-1

Daniel Popa / Facebook U Cluj

Daniel Popa a oferit prima reacție după ce a marcat împotriva fostei sale echipe în U Cluj – Dinamo 1-1. Atacantul clujenilor a vorbit despre rezultatul de egalitate, după partida cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre U Cluj și Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Partida a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1. În urma acestui meci, „câinii” lui Ovidiu Burcă se află pe ultimul loc în Liga 1. Echipa din Ștefan cel Mare nu a reușit să obțină nicio victorie în campionat, de la promovare.

Daniel Popa a oferit prima reacție după ce a marcat împotriva fostei sale echipe în U Cluj – Dinamo 1-1. Atacantul, nemulțumit de rezultat.

Daniel Popa a vorbit despre rezultatul de egalitate dintre echipa sa și Dinamo. Atacantul a înscris golul prin care „șepcile roșii” au egalat, împotriva fostei sale echipe. După ce a marcat golul, acesta s-a bucurat la maximum și nu a ținut cont că a fost legitimat la echipa adversară.

Touși, fotbalistul pregătit de Toni Petrea s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat. Acesta consideră că echipa sa merita mai mult, dar este de părere că meciul a fost unul frumos.

„Suntem foarte supăraţi pentru că, cred eu, meritam mai mult. Am avut foarte multe ocazii şi dacă eram mai atenţi marcam şi al doilea gol. A fost un meci frumos, s-a jucat mult fotbal pe contre.

Reclamă

Am revenit o perioadă foarte grea, am fost foarte mult accidentat. Mă bucur că am reuşit să înscriu, dar eram mult mai fericit dacă reuşeam să câştigăm.

Sincer, eu nu prea citesc ziarul. Eu mă concentrez pe jocul meu, pe antrenament. Tot timul la echipele de tradiţie sunt zvonuri, se aude că plec jucători, antrenorul. Cu siguranţă în etapele viitoare o să arătăm mai bine.

A fost un meci în care multe momente eram singur. Am văzut că nu aveam cui să dau şi am dat la poartă, altă soluţie nu aveam”, a declarat Daniel Popa pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj – Dinamo 1-1

U Cluj – Dinamo 1-1. Meciul de la Mediaș a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1. De asemenea, acest rezultat a însemnat și primul rezultat pozitiv obținut de Ovidiu Burcă pe banca „câinilor”.

Dinamoviștii au reușit să înscrie rapid în partida de la Mediaș. În minutul 15, Denis Politic a marcat după o cursă senzațională în care i-a driblat pe Miron, dar și pe portarul „șepcilor roșii”. „Câinii roșii” puteau da lovitura la începutul reprizei secunde, dar golul lui Țîră a fost anulat, pe motiv de offside. Totuși, cei care au marcat nu au fost elevii lui Ovidiu Burcă.

Echipa pregătită de Toni Petrea a egalat, în minutul 51, prin Daniel Popa. Fotbalistul a trimis în poartă mingea, după ce a primit o centrare excelentă din partea lui Vătăjelu. Atacantul a marcat împotriva fostei sale echipe și nu s-a ferit să se bucure la maximum.

În urma acestui rezultat, Dinamo este una dintre echipele care nu au obținut nicio victorie în actualul sezon din Liga 1. În momentul de față, „câinii” lui Ovidiu Burcă ocupă ultimul loc în clasament, cu un singur punct. De partea cealaltă, clujenii se află pe locul al 9-lea, cu 5 puncte.

Pentru Dinamo, următorul meci din Liga 1 va fi împotriva celor de la Botoșani, pe teren propriu, pe 14 august, de la ora 20:30. De partea cealaltă, clujenii lui Toni Petrea se vor duela cu Oțelul Galați, în deplasare, pe 12 august, de la ora 18:30.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” Vezi toate știrile
Citește și