Închide meniul

U Cluj – Dinamo 1-1. „Câinii” lui Ovidiu Burcă, pe ultimul loc în Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 22:30

Reclamă
U Cluj – Dinamo 1-1. Câinii” lui Ovidiu Burcă, pe ultimul loc în Liga 1

U Cluj - Dinamo 1-1

Ovidiu Burcă, criză de nervi în timpul unui meci / Profimediaimages

U Cluj – Dinamo 1-1. Meciul de la Mediaș a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1. De asemenea, acest rezultat a însemnat și primul rezultat pozitiv obținut de Ovidiu Burcă pe banca „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii au reușit să înscrie rapid în partida de la Mediaș. În minutul 15, Denis Politic a marcat după o cursă senzațională în care i-a driblat pe Miron, dar și pe portarul „șepcilor roșii”. „Câinii roșii” puteau da lovitura la începutul reprizei secunde, dar golul lui Țîră a fost anulat, pe motiv de offside. Totuși, cei care au marcat nu au fost elevii lui Ovidiu Burcă.

Echipa pregătită de Toni Petrea a egalat, în minutul 51, prin Daniel Popa. Fotbalistul a trimis în poartă mingea, după ce a primit o centrare excelentă din partea lui Vătăjelu. Atacantul a marcat împotriva fostei sale echipe și nu s-a ferit să se bucure la maximum.

În urma acestui rezultat, Dinamo este una dintre echipele care nu au obținut nicio victorie în actualul sezon din Liga 1. În momentul de față, „câinii” lui Ovidiu Burcă ocupă ultimul loc în clasament, cu un singur punct. De partea cealaltă, clujenii se află pe locul al 9-lea, cu 5 puncte.

Pentru Dinamo, următorul meci din Liga 1 va fi împotriva celor de la Botoșani, pe teren propriu, pe 14 august, de la ora 20:30. De partea cealaltă, clujenii lui Toni Petrea se vor duela cu Oțelul Galați, în deplasare, pe 12 august, de la ora 18:30.

Reclamă

U Cluj – Dinamo 1-1

Min 90+6: Final de meci

Min 71: Ocazie pentru U Cluj! Daniel Popa a șutat de la 30 de metri, dar mingea a fost scoasă de portarul lui Dinamo

Min 51: U Cluj – Dinamo 1-1! Vătăjelu a trimis o centrare excelentă, iar Daniel Popa a restabilit egalitatea, cu o lovitură perfectă de cap. Chiar dacă a marcat împotriva fostei sale echipe, atacantul nu s-a ferit să se bucure la maximum!

Reclamă 4 / 0/3

Min 50: Gol anulat pentru Dinamo! Țîră a marcat, dar a plecat dintr-o poziție neregulamentară

Min 46: A început a doua repriză

Pauză la Mediaș

Min 37: Ocazie pentru Dinamo! A șutat Roșu, de la distanță, dar balonul a fost prins de portarul lui U Cluj

Min 15: U Cluj – Dinamo 0-1! Denis Politic a înscris, după ce l-a driblat pe Miron, dar și pe portarul clujenilor.

Min 12: Ocazie pentru U Cluj! Chipciu a driblat un jucător de la Dinamo și a încercat o „scăriță”, dar a ratat cu puțin poarta

Reclamă

Min 1: A început partida de la Mediaș

Dinamo a fost învinsă categoric, în ultima etapă, de Sepsi. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 3-0, într-un meci care s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

În primele două runde, „câinii” au fost învinşi de Universitatea Craiova şi de FCSB.

De cealaltă parte, U Cluj vine după succesul spectaculos înregistrat cu FC U Craiova 1948, în etapa trecută. Clujenii s-au impus cu scorul de 4-3, în Bănie.

Cele două formaţii s-au duelat ultima dată în barajul de promovare/rămânere în Liga 1, din vara lui 2022. Clujenii au câştigat partida tur cu 2-0, în timp ce returul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Astfel, U Cluj a trimis-o pe Dinamo, pentru prima dată în istorie, în Liga a 2-a.

Echipele de start:

U Cluj: 33. Gorcea – 88. Dimitrov, 6. Miron, 3. Al. Mitrea, 5. Vătăjelu – 94. Bic, 16. I. Filip, 10. Nistor – 19. D. Popa, 7. I. Stoica, 27. Al. Chipciu

Rezerve: 23. Iliev, 26, Oancea, 17. Pițian, 93. Călugăr, 18. Perianu, 97. Hofman, 11. Tescan, 8. Calcan, 59. Popadiuc.

Antrenor: Anton Petrea

Dinamo: 1. Golubovici – 98. C. Costin, 24. Giafer, 27. R. Grigore, 2. De Moura – 8. Larrucea – 22. Bani, 10. Iglesias, 30. N. Roșu, 17. Politic – 9. Țîră

Rezerve: 91. Dujmovic, 4. Bena, 7. Gregorio, 18. Borcea, 19. Abdallah, 23. Patriche, 31. Amzăr, 5. Ilic, 29. Al. irimia

Antrenor: Ovidiu Burcă

Stadion: Gaz Metan, Mediaș
Arbitru: Ovidiu Hațegan / Asistenți: Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe
Arbitru VAR: Radu Petrescu / Arbitru AVAR: Mircea Ardelean

Reacţia oficială a celor de la Dinamo, după ce s-a zvonit că Lamine Ghezali şi Costin Amzăr vor pleca de la echipă

Reacţia oficială a celor de la Dinamo, după ce s-a zvonit că Lamine Ghezali şi Costin Amzăr vor pleca de la echipă, nu a întârziat să apară. Cei doi fotbalişti nu au fost în lotul lui Ovidiu Burcă pentru duelul cu Sepsi, iar fanii s-au temut că aceştia vor părăsi echipa în această vară.

Oficialii de la Dinamo i-au liniştit pe fani, după ce fanatik.ro anunţat că atât Lamine Ghezali, cât şi Costin Amzăr, ar putea pleca de la echipă, Rapid fiind echipa interesată de cei doi.

Clubul Dinamo 1948, prin Administratorul Special Vlad Iacob, precizează următoarele:

Dezmint informațiile vehiculate în spațiul public legate de potențiale transferuri ale jucătorilor noștri. Clubul nu a primit vreo ofertă pentru Costin Amzăr sau Lamine Ghezali.

Nu există tratative sau discuții oficiale în acest sens. Planul sportiv este primordial pentru Dinamo și ne dorim să păstrăm toți jucătorii importanți”, se arată în comunicatul emis de Dinamo, conform paginilor oficiale de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și