Închide meniul
VIDEO

Daniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist! Gestul făcut imediat după ce a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului

Publicat: 1 iulie 2024, 16:49

Reclamă
Daniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist! Gestul făcut imediat după ce a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului

Daniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist

Daniel Popa, în noul echipament al FCSB-ului

Daniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist în momentul în care a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului. Atacantul de 28 de ani a făcut un gest neaşteptat, alături de ceilalţi jucători transferaţi în această vară de campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa, Marius Ştefănescu, David Kiki şi Andrei Vlad au purtat noul echipament al roş-albaştrilor. Aceştia au fost puşi să sărute sigla FCSB-ului.

Daniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist

Cu peste 100 de meciuri jucate pentru Dinamo, Daniel Popa s-a conformat şi a făcut gestul care îi va înfuria pe ultraşii clubului din Ştefan cel Mare.

Popa vine după cel mai bun sezon al carierei. În cele 36 de meciuri din campionat a înscris 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 900.000 de euro.

Daniel Popa l-a costat 300.000 de euro pe Gigi Becali, care are încredere deplină în atacantul adus de la U Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB!

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Atacantul adus de patronul campioanei, de la U Cluj, nu a avut parte de o perioadă de acomodare liniștită.

Potrivit patronului de la FCSB, problemele lui Popa au fost cauzate de antrenamentele campioanei. Este deja cunoscut faptul că Elias Charalambous și Mihai Pintilii își pregătesc jucătorii într-un ritm mult mai alert, față de alte echipe din Liga 1.

Dat fiind acest fapt, Daniel Popa are deja probleme musculare, lucru anunțat de Gigi Becali, la palat.

Reclamă

Popa, el, săracul, e greu pentru el. Are probleme musculare. Nu a făcut niciodată așa antrenament”, a spus Gigi Becali.

FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25 a fost stabilit după tragerea la sorţi de luni, care a fost transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro. Noul sezon din primul eşalon fotbalistic din România va debuta pe 13 iulie, urmând să se încheie pe 25 mai.

FCSB, campioana sezonului trecut, va juca pe teren propriu cu U Cluj în prima etapă, în timp ce Dinamo va merge pe terenul celor de la CFR Cluj. Şi Rapid va avea parte de o deplasare, la Arad, cu UTA, în timp ce Universitatea Craiova îşi va începe sezonul la Sibiu, cu Hermannstadt. Farul Constanţa va debuta în noul sezon pe teren propriu, cu nou-promovata Unirea Slobozia. CFR Cluj va avea parte de un început infernal. După meciul din prima etapă cu Dinamo, echipa lui Dan Petrescu va merge în Giuleşti, pentru meciul cu Rapid, după care va primi vizita Universităţii Craiova.

În etapa a treia va avea loc şi derby-ul Petrolul – Rapid, dar şi duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova. În etapa cu numărul 6, Rapid va primi vizita lui Dinamo în Giuleşti, urmând ca în etapa a 9-a să se dispute derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB. Pe final de tur, campioana României va avea parte de un program extrem de încărcat. Echipa lui Elias Charalmbous va întâlni în ultimele trei etape Dinamo (d), Rapid (a) şi Universitatea Craiova (d).

Aşa arată prima etapă a sezonului 2024/25 din Liga 1:

  • Sepsi – Poli Iaşi
  • Petrolul Ploieşti – Gloria Buzău
  • CFR Cluj – Dinamo
  • UTA Arad – Rapid
  • Hermannstadt – Universitatea Craiova
  • FCSB – U Cluj
  • Farul Constanţa – Unirea Slobozia
  • FC Botoşani – Oţelul Galaţi

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

14:54

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog încins după eliminarea României de la EURO 2024

14:16

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”! Ce schimbări trebuia să facă Edi

13:52

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică”!

13:02

Programul primelor două etape din Liga 1! Când se joacă CFR – Dinamo și Rapid – CFR

13:01

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și