Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2024, 22:52

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB!

Daniel Popa / Instagram @FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Atacantul adus de patronul campioanei, de la U Cluj, nu a avut parte de o perioadă de acomodare liniștită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit patronului de la FCSB, problemele lui Popa au fost cauzate de antrenamentele campioanei. Este deja cunoscut faptul că Elias Charalambous și Mihai Pintilii își pregătesc jucătorii într-un ritm mult mai alert, față de alte echipe din Liga 1.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB!

Dat fiind acest fapt, Daniel Popa are deja probleme musculare, lucru anunțat de Gigi Becali, la palat.

„Popa, el, săracul, e greu pentru el. Are probleme musculare. Nu a făcut niciodată așa antrenament”, a spus Gigi Becali.

Pentru transferul lui Daniel Popa, Gigi Becali le-a plătit celor de la U Cluj suma de 300.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

În cariera sa, noul atacant al campioanei a jucat pentru: Atletic Fieni, FCM Târgoviște, Chindia, Dinamo, FC Botoșani, Daejeon Hana și U Cluj.

În momentul de față, jucătorul este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali, descriere fabuloasă pentru Daniel Popa

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

Reclamă

De asemenea, Becali a mai subliniat calităţile lui Daniel Popa şi a transmis că nu l-a transferat pe acesta pentru a fi rezervă, ci pentru a juca din primul minut la FCSB.

„Nu l-am văzut pe Daniel Popa un om emotiv, care să nu facă față la presiune. El este un fel de mașinărie, își vede de jocul lui, nu-l interesează altceva. Așa îl văd eu pe el, dar nu sunt 100%. Eu cred că va funcționa foarte bine la noi.

Eu nu iau jucători rezervă, când iau, îi iau de titulari. Dacă iau cinci atacanți, îi iau de titulari. Dacă mai cumpăr doi atacanți, și o să-i iau, îi iau de titulari. Statutul și-l câștigă ei. Trebuie să arate că merită să fie titulari”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:52

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024: „Cu Austria nu a fost cine ştie ce”

8:45

„Voi exploda!” Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca: „Nu de aceea am adus tehnologia”

8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și