Închide meniul

Daniel Stanciu, dezvăluiri uluitoare despre barajul cu Dinamo: „S-a întâmplat ceva la Bucureşti. Ne gândim la lucruri necurate”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iunie 2023, 8:41

Reclamă
Daniel Stanciu, dezvăluiri uluitoare despre barajul cu Dinamo: S-a întâmplat ceva la Bucureşti. Ne gândim la lucruri necurate”

Daniel Stanciu, dezvăluiri uluitoare despre barajul cu Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, bucurându-se după un gol marcat cu FC Argeş / Profimedia Images

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, a făcut dezvăluiri uluitoare despre barajul cu Dinamo. FC Argeş a pierdut barajul cu Dinamo cu scorul general de 5-8 (1-6 în tur, 4-2 în retur).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul executiv al lui FC Argeş nu exclude lucruri necurate în dubla manşă cu Dinamo. Daniel Stanciu a precizat că a simţit, la Bucureşti, că toată lumea dorea să promoveze Dinamo în Liga 1.

Daniel Stanciu, dezvăluiri uluitoare despre barajul cu Dinamo

Ceea ce ni s-a întâmplat la București, cel puțin mie, a fost o chestie uluitoare! Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva!

(…) Eu am simțit că toată lumea își dorea să promoveze Dinamo! Ne-am întâlnit cu toții după tragerea la sorți a stabilirii ordinii meciurilor de baraj. Și am și spus, chiar eu am ridicat problema.

Le-am spus: «Trebuie să ne bazăm doar pe echipă și să izolăm jucătorii!». De asta am luat decizia – destul de târziu, totuși – să renunțăm la câțiva jucători care aveau legătură cu Dinamo, cum era Geani Crețu, riscam să-l punem și pe el într-o situație ciudată. Vrând, nevrând, te gândeai dacă ar putea «transpira» ceva din vestiar.

Reclamă

N-aș vrea să intru foarte mult în amănunte, dar am avut o săptămână premergătoare meciului foarte ciudată! Și totul a plecat din grupul nostru, adică de la echipă! A fost o mică revoltă a jucătorilor după acea victorie senzațională cu Petrolul… că vor banii înainte, amenințări că nu se vor prezenta la jocul cu Dinamo…au fost niște semne de întrebare foarte ciudate venite din partea unui grup care n-a fost deloc sudat timp de un an. (…) A fost o revoltă a grupului. Echipa a venit și mi-a spus asta”, a declarat Daniel Stanciu, citat de gsp.ro.

Încă două transferuri realizate de Dinamo! Întăriri pentru Ovidiu Burcă, înainte de startul sezonului

Dinamo a realizat încă două transferuri, în această perioadă de mercato. După ce şi-a asigurat serviciile lui Hakim Abdallah, Ovidiu Burcă primeşte noi întăriri, înainte ca echipa să debuteze în noul sezon de Liga 1.

Dinamo se află în prezent în cantonament, în Slovenia. „Câinii” se pregătesc de noul sezon de Liga 1, în care vor avea parte de un debut „de foc”. Trupa lui Ovidiu Burcă se va duela cu Universitatea Craiova şi FCSB, în primele două runde.

Reclamă 4 / 0/3

Conform playsport.ro, Dinamo s-a înţeles cu Dennis Politic şi Cristian Costin. „Câinii” aşteaptă să scape de interdicţia la transferuri, pentru a-i prezenta oficial pe cei doi jucători.

Dennis Politic este un mijlocaş dreapta de 25 de ani, care în această vară şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Jucătorul a evoluat în ultimul sezon, sub formă de împrumut, la Port Vale, în a treia ligă din Anglia.

Politic se poate lăuda cu faptul că a trecut pe la formaţia de tineret a celor de la Manchester United. Mijlocaşul a fost cumpărat de trupa de pe Old Trafford în 2018, de la FC Braşov, însă a fost cedat în 2018 la Bolton. Ulterior, acesta a ajuns la Cremonese în iarna lui 2022, şi a fost din nou cedat la Bolton.

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon

Ovidiu Burcă a primit un avertisment, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon de Liga 1. Ionel Dănciulescu este de părere că trupa din Ştefan cel Mare are nevoie de cel puţin patru transferuri, pentru a se putea menţine pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Danciu” a subliniat şi aspectele pozitive de la Dinamo. Acesta consideră că Burcă a creat un lot omogen, iar fotbalul prestat pe finalul sezonului din Liga a 2-a a fost unul eficient.

Lotul actual nu cred că e suficient pentru Liga 1. Fără 4-5 transferuri, care să aducă un plus evident echipei, le va fi foarte greu în Superliga. Campionatul e lung, sunt meciuri grele, de uzură, nu le va fi ușor. E bine că Dinamo a câștigat în ultimul timp la capitolul omogenitate. Ovidiu a creat un grup bun, jucătorii formează o echipă, au jucat un fotbal plăcut, eficient, dar trebuie să mai aduci fotbaliști”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și