Închide meniul

Dănuţ Lupu e convins că Marius Şumudică va ţine cu Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Sută la sută”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2024, 13:51

Reclamă
Dănuţ Lupu e convins că Marius Şumudică va ţine cu Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Sută la sută

Dănuţ Lupu e convins că Marius Şumudică va ţine cu Dinamo în derby-ul cu Rapid

Dănuţ Lupu şi Marius Şumudică / colaj Hepta, Profimedia Images

Dănuţ Lupu e convins că Marius Şumudică va ţine cu Dinamo în derby-ul cu Rapid! Fostul internaţional român e de părere că Şumudică îşi doreşte atât de mult să devină antrenorul Rapidului încât va vrea să piardă echipa lui favorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, Dănuţ Lupu, fost mare jucător, care a evoluat atât la Dinamo, cât şi la Rapid, spune că nu mai susţine acum nicio echipă.

Dănuţ Lupu e convins că Marius Şumudică va ţine cu Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Sută la sută”

De mulți ani nu mai țin cu nimeni, îmi face statuie Dinamo sau Rapid? Cred că nici coroană de flori nu îmi trimit. Dacă stăm și ne gândim la cum a început campionatul, ar trebui să spunem că Dinamo are prima șansă.

În aceste derby-uri nu a contat poziţia din clasament. FCSB s-a chinuit cu Dinamo, nu prea a reușit să îi bată în unele derby-uri. Îmi doresc ca Dinamo să reziste, să meargă pe aceeași linie. Mă gândesc și la Șumi, de asta spun să câștige Dinamo.

Știu că Șumudică va ține cu Dinamo meciul ăsta, sută la sută. Iar îi spun, dar să nu zică iarăși că mă iau de el. Te duci la o echipă, ești rapidist, dar nu te mai duce cu gesturile alea pentru că lumea interpretează”, a declarat Dănuţ Lupu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Rapid – Dinamo se dispută duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Giuleşti. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Dan Şucu mi-a promis!” Marius Şumudică, anunţ „bombă” despre venirea la Rapid! Ce a spus despre Neil Lennon

Marius Şumudică a făcut un anunţ „bombă” despre venirea la Rapid, dezvăluind ce discuţie a purtat cu Dan Şucu. Antrenorul a oferit declaraţii şi despre Neil Lennon.

Neil Lennon a avut un start dezastruos de mandat la Rapid. Formaţia de sub Grant este singura echipă fără victorie în Liga 1, după cinci etape disputate, având doar patru puncte.

Reclamă

Marius Şumudică a dezvăluit că nu a fost ofertat oficial de către Rapid. El a mărturisit însă că a purtat mai multe discuţii cu Dan Şucu. Înainte să fie numit Neil Lennon în Giuleşti, acţionarul majoritar al giuleştenilor i-a promis lui „Şumi” că el va fi următorul antrenor de la Rapid.

Pentru mine e dureros ce se întâmplă la Rapid. Sunt foarte mulți care spun că Rapid a apelat la Șumudică când erau în Liga 3 sau Liga 2. Eu nu puteam, eram sub contract. Eu, de fiecare dată când Rapid a traversat o perioadă de tranziție, eram sub contract. Nu mi s-a făcut nicio ofertă în Liga 3 sau Liga 2. O singură dată am vrut să merg la stadion și să ajut un fost coleg de-ai mei cu niște informații în calitatea mea de rapidist și am fost refuzat de respectivul. Am făcut un pas în spate.

Dragi rapidiști, uitați-o! Șumudică nu a fost ofertat niciodată să meargă la Rapid! De trei ori am fost liber și nu mi s-a făcut nicio ofertă. Am avut două discuții cu domnul Șucu, recunosc. Un om echilibrat, care mi-a spus că a plecat pe un drum și că vrea să-l aducă pe Neil Lennon, dar mi-a spus: ‘Îți promit că vei fi următorul antrenor al Rapidului’. Mi-a zis că va veni vremea când voi antrena Rapidul. Mi-a zis: ‘Acum nu poți pentru că am decis să-l aduc pe Neil Lennon’

Eu îi doresc baftă, nu îi doresc răul lui Neil Lennon, dar, cu siguranță, Rapid e prima opțiune pentru mine. Am crescut cu Rapid și voi muri cu Rapid”, declara Marius Şumudică pentru sursa citată.

 

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

10:25

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

10:22

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și