Închide meniul

Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după reacția din FCSB – Nordsjaelland: „Zici că e un bărzoi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2023, 20:43

Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după reacția din FCSB – Nordsjaelland: Zici că e un bărzoi”

Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după reacția din FCSB - Nordsjaelland

Dănuț Lupu, în timpul unui interviu / as.ro

Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după reacția din FCSB – Nordsjaelland. Fostul internațional l-a criticat dur pe atacantul italian din lotul lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat, pe teren propriu, împotriva celor de la Nordsjaelland. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0. Meciul a contat pentru manșa tur a „dublei” din turul 3 al preliminariilor UEFA Conference League.

Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după reacția din FCSB – Nordsjaelland. Ce i-a transmis fostul internațional

Dănuț Lupu a reacționat dur după ieșirea lui Andrea Compagno, din momentul în care a fost schimbat în meciul cu vicecampioana din Danemarca. După ce a fost schimbat, italianul și-a salutat colegii, iar mai apoi a reacționat nervos, lovind un scaun de pe banca de rezerve. Ieșirea acestuia a fost comentată de Dănuț Lupu, care l-a făcut praf pe atacantul de la FCSB.

„Eu nu sunt de acord cu reacţia lui Compagno. Păi şi dacă l-a înlocuit trebuia să facă scandal? Păi dar el nu ştie unde joacă? Nu-l obligă nimeni să stea. De ce nu pleacă? Compagno e fotbalist? Compagno e prieten cu fotbaliştii. Păi dacă vine din liga a 4-a, ce să joci din liga a 4-a.

Nu-mi place deloc Compagno. A avut dreptate Gigi Becali, mare dreptate a avut atunci când l-a schimbat. Mie nu-mi place ca jucător. Nu are mobilitate, e foarte rigid. Zici că e un bărzoi din acela care stă în picioare pe teren”, a spus fostul internațional, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului trecut, de la FC U Craivoa 1948, pentru suma de 1,2 milioane de euro. De atunci, a jucat în 38 de partide pentru vicecampioana României și a reușit să marcheze de 18 ori. Totuși, odată cu debutul noului sezon, acesta nu mai este un titular incontestabil în echipa lui Elias Charalambous.

În cariera sa, atacantul de 27 de ani a mai jucat pentru Catania, Due Torri, Pinerolo, Torino, Argentina FC, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori și FC U Craiova 1948. În prezent este cotat la 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat

Andrea Compagno a izbucnit nervos după ce a fost schimbat în FCSB – Nordsjaelland. Atacantul italian a fost schimbat de Elias Charalambous în minutul 61 cu Valentin Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul a fost vizibil nemulţumit de faptul că a fost scos din teren. În momentul schimbării, Compagno a avut o atitudine nervoasă în momentul în care s-a salutat cu Elias Charalambous. Compagno a bătut puternic palma cu antrenorul principal din acte de la FCSB.

Mai mult, după ce şi-a salutat colegii, Compagno a lovit cu piciorul un scaun de pe banca de rezerve. După ce a marcat cu CFR Cluj, fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și