Închide meniul

Darius Olaru a anunţat că îi va face pe plac patronului, după golul marcat în FCSB – Poli Iaşi 2-1: „Trebuie să lucrăm mai mult!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 0:02 / Actualizat: 21 august 2023, 1:33

Reclamă
Darius Olaru a anunţat că îi va face pe plac patronului, după golul marcat în FCSB – Poli Iaşi 2-1: „Trebuie să lucrăm mai mult!

Darius Olaru, în topul celor mai buni zece jucători, din afara top 5 campionate

Darius Olaru, în tricoul FCSB-ului / Profimediaimages

Darius Olaru a anunţat că îi va face pe plac patronului, care a cerut antrenamente mai dure la FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat în FCSB – Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 6-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a înscris în minutul 68, din pasa lui Florinel Coman, şi răsuflă uşurat. A cincea victorie la rând din campionat a ajutat-o pe FCSB să urce pe primul loc în clasament. Mijlocaşul vicecampioanei speră ca echipa să nu mai coboare din fotoliul de lider până la final.

Darius Olaru a anunţat că îi va face pe plac patronului

A fost obositor, am resimţit partida de acum 3 zile. Bine că am câştigat şi mergem mai departe. Cred că s-a acumulat oboseala şi am scăzut din ritm pe final.

Îmi doream mult să marchez, îi doream să îi dedic golul tatălui meu, astăzi este ziua lui. Vreau să-mi ajut echipa prin alte faze, dar mă bucur dacă reuşesc să marchez. Sper să continuăm pe această linie, pentru că trebuie să fie anul nostru.

Se simte diferenţa pentru că nici noi nu suntem obişnuiţi cu ritmul din 3 în 3 zile. Şi Farul a avut probleme în campionat. În anul ăsta am început mult mai bine şi acum trebuie să ne continuăm treaba în campionat… şi Cupa… acestea mai sunt obiectivele.

Reclamă

Trebuie, dacă ne dorim să câştigăm campionatul. Cred eu că lucrăm foarte bine în fiecare zi şi ne facem treaba în fiecare zi. Dacă asta a cerut dânsul, trebuie să lucrăm mai mult. Am văzut care e ritmul în Europa şi trebuie să lucrăm mai mult„, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro.

Echipa lui Elias Charalambous a ajuns la cinci victorii din tot atâtea meciuri în noua ediţie de campionat. Are cu un punct mai mult decât principala urmăritoare, Universitatea Craiova.

Pentru FCSB urmează duelul din deplasare, cu UTA lui Mircea Rednic. În schimb, Poli Iaşi va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB învinge pe Poli Iaşi cu 2-1, în etapa a şasea a Ligii 1

FCSB a revenit cu succes pe Arena Naţională. A câştigat meciul cu Poli Iaşi, din etapa a şasea Superligii. Este a cincea victorie consecutivă a bucureştenilor în campionat.

Bucureştenii au dominat prima repriză ratând mai multe ocazii. Florinel Coman a trimis în bară, din lovitură liberă, în minutul 39, iar în minutul 44 tot Coman i-a pasat lui Ovidiu Popescu şi acesta a şutat de la 20 de metri învingându-l pe Ailenei. Ieşenii au avut un gol anulat de VAR pentru un henţ al lui Gheorghiţă, în minutul 45+3, când Marchioni trimisese balonul în poartă. După pauză, Târnovanu a respins excelent şutul lui Bordeianu, în minutul 49, dar Olaru a înscris pentru 2-0 în minutul 68. Finalul de meci a fost pe contre după ce Vaşvari a redus din diferenţă în minutul 79, profitând de o pasă a lui Bordeianu.

Cu această victorie, FCSB a trecut pe primul loc al clasamentului, cu cinci victorii din cinci meciuri – 15 puncte. Poli Iaşi rămâne pe ultimul loc din Superligă, cu doar trei puncte.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Ov. Popescu, Şut, Olaru (Haruţ 89) – Oct. Popescu (Miculescu 47), Compagno (Djokovic 74), Fl. Coman (Radaslavescu 90+5). ANTRENOR: Elias Charalambous

POLI IAŞI: Ailenei – Martac (Stefanovic 46), F. Ilie, Samayoa, R. Ispas (Belu Iordache 78) – Bordeianu, Marchioni, Jatoba (Vaşvari 46) – Luis Phelipe (S. Buş 67), Vojtus (R. Ion 62), A. Gheorghiţă. ANTRENOR: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 40, Radunovic 48, Olaru 77 / Jatoba 33, Martac 37

Arbitri: Marian Barbu – Marius Badea, Stelian Slabu – Viorel Flueran

Reclamă

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru – Alexandru Vodă

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și