Închide meniul

FCSB – Poli Iași 2-1. Vicecampioana își continuă parcursul perfect. A câștigat pe Arena Națională și e noul lider al Ligii 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 23:20

FCSB – Poli Iași 2-1. Vicecampioana își continuă parcursul perfect. A câștigat pe Arena Națională și e noul lider al Ligii 1

FCSB - Poli Iași 2-1.

Jucătorii celor de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

FCSB – Poli Iași 2-1. Vicecampioana României s-a impus în fața echipei pregătite de Leo Grozavu în etapa a 6-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Roș-albaștrii” lui Elias Charalambous au deschis scorul în minutul 44 al partidei, grație execuției senzaționale a lui Ovidiu Popescu. În minutul 45+4, Poli Iași a egalat, dar golul a fost anulat din camera VAR din cauza unui henț. Darius Olaru a majorat diferența vicecampioanei în minutul 68, printr-ul gol marcat din interiorul careului. Scorul final a fost stabilit în minutul 78, atunci când Gabriel Vașvari a marcat din afara careului, cu un șut în forță care a lovit inițial bara porții apărate de Ștefan Târnovanu.

În urma acestui rezultat, echipa patronată de Gigi Becali ocupă primul loc în Liga 1, cu 15 puncte din tot atâtea posibile. Moldovenii lui Leo Grozavu se află pe locul al 16-lea, ultimul din campionat, cu doar 3 puncte în primele 6 etape. În momentul de față, vicecampioana României a jucat cu un meci mai puțin față de echipele care nu au jucat în cupele europene.

FCSB – Poli Iaşi 2-1

Min 90+8: Final de meci pe Arena Națională

Min 88: Ocazie mare pentru FCSB! Florinel Coman a trimis un balon la nivelul solului care a trecut pe lângă bara porții celor de la Poli Iași

Reclamă

Min 79: FCSB – Poli Iași 2-1: Gabriel Vașvari a trimis un șut puternic în poarta lui Ștefan Târnovanu. Mingea a lovit bara și a intrat în plasa porții celor de la FCSB.

Min 78: Intrare dură a lui Darius Olaru la un adversar. Jucătorul de la FCSB a scăpat doar cu un cartonaș galben, chiar dacă adversarii au cerut eliminarea acestuia.

Intrarea lui Darius Olaru din FCSB - Poli Iași
Intrarea lui Darius Olaru din FCSB – Poli Iași

Min 68: FCSB – Poli Iași 2-0: Darius Olaru a primit o pasă în careu și a trimis un șut pe spațiul porții, care l-a învins pe Ailenei, portarul celor de la Poli Iași.

Reclamă 4 / 0/3

Min 45+4:  Gol anulat pentru Poli Iași! Marchioni profitase de o respingere nefericită a lui Vlad Chiricheș, dar golul acestuia a fost anulat pe motiv de henț comis de unul dintre coechipierii săi.

Min 44: FCSB – Poli Iași 1-0! Ovidiu Popescu a deschis scorul cu o execuție superbă, din afara careului. Mijlocașul a trimis un șut în forță, pe mijlocul porții, la care portarul celor de la Poli Iași nu a putut să intervină.

Min 14: Ocazie mare pentru FCSB! Andrea Compagno a șutat pe lângă poartă, dintr-o poziție de 1 la 1 cu portarul

Min 1: A început meciul de pe Arena Națională

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Coman
Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Miculescu, Lixandru, V. Gheorghe, Ngezana, Radaslavescu, Djokovic
Antrenor: Elias Charalambous

Poli Iași: Ailenei – Martac, F. Ilie, Samayoa, R. Ispas – Bordeianu, Garobbio, Jatoba – Figueiredo, Vojtus, A. Gheorghță
Rezerve: Jankov, Belu-Iordache, R. Ion, Itu, Vașvari, Țincu, Stefanovici, Hrib, S. Buș
Antrenor: Leo Grozavu

FCSB vine după înfrângerea suferită în faţa celor de la Nordsjaelland. Roş-albaştrii au fost învinşi cu 0-2, şi astfel au fost eliminaţi din preliminariile Conference League.

Reclamă

În etapa trecută, meciul cu Hermannstadt al celor de la FCSB a fost amânat, pe motiv că roş-albaştrii pregăteau returul cu Nordsjaelland. În primele patru meciuri disputate în Liga 1, FCSB a obţinut patru victorii, surclasându-le pe FC U Craiova 1948, Dinamo, Oţelul şi CFR Cluj.

De cealaltă parte, Poli Iaşi ocupă ultimul loc din Liga 1. Moldovenii au înregistrat două înfrângeri în ultimele două etape, în duelurile cu Universitatea Craiova şi UTA.

Un singur succes a înregistrat trupa lui Leo Grozavu. Poli Iaşi a produs surpriza în etapa a treia, reuşind să o învingă pe campioana Farul, la Constanţa, cu scorul de 3-1.

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc în ianurie 2021. La momentul respectiv, FCSB o învingea pe Poli Iaşi cu scorul de 3-1, pe teren propriu. Golurile partidei au fost marcate de Florin Tănase, Olimpiu Moruţan şi Octavian Popescu, pentru gazde, şi Doru Popadiuc pentru oaspeţi.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Vlad Chiricheş

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Vlad Chiricheş. Fundaşul a fost eliminat în returul din Danemarca, cu Nordsjaelland, iar FCSB a fost eliminată din cupele europene.

„Chiricheș m-a dezamăgit la primul cartonaș pe care l-a luat, la al doilea se poate întâmpla. Dar la primul, nu ai voie. Trebuie să meargă stăpânul la stână, să bată cu pumnul în masă și să spună ‘Cine mai comentează deciziile arbitrului 25.000 de euro amendă, 5.000 amendă’. Iei galben pentru proteste, 10.000 de euro amendă Dar a îmbătrânit și stăpânul, ce să faci?”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și