Închide meniul

Darius Olaru a dat recital în FCSB – FC Argeş 4-0. Gol de poveste, în stilul lui Gică Hagi! „Eşti stângaci?”. Răspunsul imediat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2022, 22:45

Darius Olaru a dat recital în FCSB – FC Argeş 4-0. Gol de poveste, în stilul lui Gică Hagi! „Eşti stângaci?. Răspunsul imediat

Darius Olaru, gol superb în FCSB - FC Argeş 4-0

Captură Orange Sport

Darius Olaru a fost MVP-ul disputei FCSB – FC Argeş, scor 4-0, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Mijlocaşul lui Toni Petrea a reuşit prima sa dublă după un an şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul de 24 de ani şi-a început recitalul în minutul 34, când a marcat din pasa lui Florinel Coman. Nu s-a oprit şi a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din carieră pe finalul meciului. A fost aplaudat la scenă deschisă pe Arena Naţională.

Darius Olaru, gol spectaculos în FCSB – FC Argeş 4-0

Olaru a primit mingea de la Cordea şi şi-a încercat norocul de la peste 25 de metri. Execuţia sa, din minutul 83, a fost plasată perfect, iar Micle nu a putut interveni. Golul marcat de mijlocaşul de la FCSB a amintit de cel izbutit de Gică Hagi, împotriva Elveţiei, la Campionatul Mondial din 1994.

„(Reporter: Eşti stângaci?) Eu sunt cu ambele picioare, încerc să lovesc mingea cu ambele picioare„, a glumit Olaru după ce a marcat golul de poveste.

Darius Olaru a înscris al 6-lea său gol stagional şi poate visa la postul de titular în naţionala României.

Reclamă

Îmi doream doar să câştig meciul, de asta am intrat pe teren. I-am furat un pic mingea lui Florinel, mi-a spus că o să-l cinstesc. Aşa a fost faza, cred că marca şi el. Eu am fost puţin mai rapid şi am reuşit să marchez.

Am intrat concentraţi pe teren, ne-am făcut jocul şi de asta am reuşit să ne impunem aşa uşor. Sperăm să continuăm aşa, ştim că data viitoare o să avem derby greu cu Craiova. Ne dorim să câştigăm. Eu cred că o să jucăm un fotbal frumos, ofensiv, plăcut, să încercăm să nu luăm goluri.

Ştiţi cum e, jocul nu prea mai contează. Normal, noi încercăm să câştigăm campionatul. CFR îşi câştigă punctele, 1-0, 2-1… ei au jocul lor, dar încercăm să ne impunem noi. Ei tot timpul au jucat… au experienţă şi îşi tratează meciurile cum ştiu. Dacă nu sezonul ăsta, sperăm ca sezonul viitor să fim campioni.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se va juca cu titlul pe masă, oriunde s-ar juca derby-ul, ne dorim să câştigăm. Până atunci avem un meci foarte greu cu Craiova. Mai avem goluri, văd că au şi ei… vom vedea etapa viitoare cine va fi mult mai pregătită să îşi câştige meciul„, a declarat Darius Olaru.

Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă a ajuns la 4 milioane de euro.

În ce campionat vrea să se transfere Darius Olaru

Darius Olaru a acordat un interviu pentru LPF în care a vorbit despre planurile de viitor și a dezvăluit că visează să se transfere în campionatul Spaniei. Înainte de toate, „perla” lui Gigi Becali vrea în primul rând să câștige titlul cu FCSB.

Olaru e și superstițios. Mijlocașul și-a ales să joace pe spate cu numărul 27 pentru că vrea să cucerească al 27-lea titlu din istoria lui FCSB!

Ca stil de joc, cred că cel spaniol, deși îmi place foarte mult și campionatul englez. Înainte de a vorbi totuși de o plecare, mi-aș dori foarte mult să câștig titlul cu numărul 27 din istoria clubului! Am ales numărul pe care îl port pe spate cu gândul la acest lucru și ar fi, cu siguranță, o mare bucurie. Și un vis devenit realitate!”, a spus Darius Olaru, potrivit lpf.ro.

Cum arată clasamentul şi programul în play-off

FCSB s-a apropiat din nou la două puncte de liderul CFR Cluj, în clasamentul Ligii 1.

1. CFR Cluj – 51 de puncte
2. FCSB – 49
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 30
5. Farul – 28
6. FC Argeş – 27

Reclamă

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 8-a
Farul – FC Voluntari
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și