Închide meniul

Darius Olaru a explicat de ce a fost schimbat la pauză în FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Aşa am cerut! Simţeam că nu pot să îmi ajut echipa”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2023, 22:27

Darius Olaru a explicat de ce a fost schimbat la pauză în FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Aşa am cerut! Simţeam că nu pot să îmi ajut echipa

Darius Olaru a explicat de ce a fost schimbat la pauză în FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Darius Olaru, în timpul meciului FCSB - Universitatea Craiova 1-1 / Profimediaimages

Darius Olaru a explicat de ce a fost schimbat la pauză în meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Mijlocaşul roş-albaştrilor a fost titular, dar a rezistat pe teren numai 45 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul lui FCSB a venit cu detalii despre ceea ce s-a întâmplat în vestiar. A explicat că şi-a dorit chiar el să nu mai joace în repriza secundă, din cauza unor probleme medicale.

Darius Olaru a explicat de ce a fost schimbat la pauză în FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Ştiam că ne va aştepta un joc dificil. Din păcate am primit un gol foarte uşor, după am alergat după egalare. Am reuşit să o obţinem, dar nu avem ce să facem.

Normal, este frustrant, ne doream să începem bine play-off-ul. Din păcate nu am reuşit, dar sperăm că vom arăta din ce în ce mai bine. Clar nu ne doream să începem aşa. Sperăm să ne revenim şi să câştigăm meciurile.

Am acuzat o stare nu prea bună, am fost puţin răcit toată săptămâna şi am cerut să fiu schimbat. Simţeam că nu pot să îmi ajut echipa. Cred eu că le vom rezolva, rămânem să ne antrenăm în continuare şi să facem meciuri bune. Trebuie să câştigăm şi să ne luptăm pentru primul loc. Normal, toţi vrem să obţinem locul 1. Vom vedea şi dacă vom putea„, a declarat Darius Olaru la digisport.ro.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 3, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se menține și ea pe locul 4, cu 28 de puncte. Farul Constanța și CFR Cluj sunt primele în Liga 1, ambele echipe având 32 de puncte.

Darius Olaru, schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova

Darius Olaru a fost schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova! Căpitanul roș-albaștrilor a prins doar 45 de minute în meciul de pe „Arena Națională”, fiind schimbat, la pauză, de Mihai Pintilii.

Căpitanul roș-albaștrilor a avut o evoluție slabă, astfel că, în locul său, a fost introdus Andrei Cordea.

Reclamă 4 / 0/3

Olaru nu a mai fost schimbat, după primele 45 de minute, din luna octombrie a anului trecut. Se întâmpla la partida retur Anderlecht – FCSB, 2-2, din grupele Conference League.

FCSB, remiză cu Universitatea Craiova pe Arena Naţională

Echipa FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii

Primul meci din play-off a oferit un spectacol fotbalistic pe Arena Naţională, unde, în faţa a peste 20.000 de suporteri, FCSB şi Craiova au oferit un fotbal de bună calitate. Oaspeţii au deschis sorul în minutul 32, când Jovan Markovic a trecut prin diâribling de patru jucători bucureşteni şi l-a învins pe Târnovanu. FCSB a avut un gol anulat în minutul 45, la Edjouma, după ce Iulian Cristea l-a faultat pe Screciu.

Egalarea a venit însă în minutul 66, când Edjouma a înscris din centrarea lui Radunovic. Şi Craiova a avut un gol anulat, în minutul 79, când reuşita lui Koljic nu a fost validată pentru un ofsaid.

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma, Ad. Şut, Olaru (Cordea 46) – Fl. Coman (Miculescu 64), Compagno (Radaslavescu 90), Octavian Popescu (Ovidiu Popescu 76). ANTRENOR: Mihai Pintilii

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Roguljic 89), Zajkov, B. Mitrea, Ndong – Mateiu, Screciu – Işfan (Hanca 58), Baiaram (Al. Creţu 58), A. Ivan (Rivaldinho 89) – Markovic (Koljic 67). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene: Edjouma 60 / Baiaram 44

Reclamă

Arbitri: Florin Andrei – Sebastian Gheorghe, Mihai Marica – Iulian Dima

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Marius Badea

Observator: Adrian Comănescu

Recomandări
  • Darius Olaru, prima reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și