Închide meniul

Darius Olaru a marcat o bijuterie de gol, în Sepsi – FCSB! Căpitanul roş-albaştrilor, execuţie de vis

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2023, 21:33

Darius Olaru a marcat o bijuterie de gol, în Sepsi – FCSB! Căpitanul roş-albaştrilor, execuţie de vis

Darius Olaru a marcat o bijuterie de gol, în Sepsi - FCSB

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Darius Olaru a marcat o bijuterie de gol în duelul dintre Sepsi şi FCSB! Căpitanul roş-albaştrilor a punctat cu o execuţie de zile mari, din voleu, la care Roland Niczuly nu a avut nicio şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început perfect duelul din deplasare, cu Sepsi, din etapa a zecea de Liga 1. Roş-albaştrii conduc cu 2-0 încă din minutul 11, după ce au înscris două goluri în doar patru minute.

Darius Olaru a marcat o bijuterie de gol, în Sepsi – FCSB

Primul care a marcat a fost Adrian Şut. Mijlocaşul a punctat cu un şut bine plasat, de la marginea careului, în minutul 6 al meciului de la Sfântu Gheorghe. Şut a profitat de o greşeală comisă de un adversar, şi a reuşit să marcheze, după o cursă aproape de la mijlocul terenului.

Ulterior, patru minute mai târziu, a „ieşit la rampă” şi Darius Olaru. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat un euro-gol. Mijlocaşul a primit o pasă la marginea careului de la Ovidiu Popescu.

Olaru nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a şutat imparabil, din voleu, pentru a majora diferenţa pe tabelă pentru FCSB.

Reclamă

Darius Olaru a marcat astfel al şaselea gol pentru FCSB, în campionat, în cele zece meciuri bifate, în acest sezon. Căpitanul roş-albaştrilor devine şi golgheterul campionatului la zi, la egalitate cu Aurelian Chiţu şi Daniel Paraschiv.

Surprize în echipa de start a FCSB-ului, pentru duelul cu Sepsi

Surprize în echipa de start a FCSB-ului, pentru duelul din etapa a zecea de Liga 1 cu Sepsi. Mihai Lixandru a fost titularizat în premieră, după ce Joyskim Dawa este suspendat pentru meciul cu covăsnenii. Denis Haruţ, cel care a mai jucat pe postul de fundaş central la formaţia roş-albastră, a fost lăsat pe bancă de către Elias Charalambous.

Mihai Lixandru va bifa primul meci ca titular la FCSB. Adus la începutul sezonului, mijlocaşul de profil defensiv a bifat cinci meciuri la formaţia roş-albastră în această stagiune. Acesta a prins în total 70 de minute, în cele cinci meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Surprinzător este şi faptul că atât Damjan Djokovic, cât şi Alexandru Băluţă, au fost lăsaţi pe banca de rezerve pentru duelul cu Sepsi. În schimb, a fost titularizat Ovidiu Popescu, în linia mediană, alături de titularii obişnuiţi, Adrian Şut şi Darius Olaru.

În atac, a fost titularizat David Miculescu, cel care va reveni astfel în primul 11 al echipei după trei meciuri. Ultima dată când atacantul de 22 de ani a fost titular s-a întâmplat în duelul cu UTA, pierdut de FCSB cu scorul de 1-2. La meciul respectiv, Miculescu a fost schimbat la pauză de Octavian Popescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și