Închide meniul
Video

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Gigi Becali a dat răspunsul imediat: „Aşa e la Becali, ce să faci?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2023, 14:34

Darius Olaru, uluit că a rămas fără antrenor la FCSB

Darius Olaru, într-un meci al lui FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Patronul lui FCSB a recunoscut că, în conturile clubului, ar fi putut intra încă din această iarnă un milion de euro, în cazul în care accepta să renunţe la mijlocaşul de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri nu a anunţat care a fost clubul care a insistat pentru Olaru. Totuşi, propunerea primită nu a fost pe placul lui şi a decis să nu renunţe la un jucător care îl poate ajuta în lupta pentru titlu.

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Anunţul lui Gigi Becali

Eu am ce să vând, am avut ofertă pe Olaru de 5 milioane. A zis că îmi dă un milion acum şi 4 opţiune obligatorie. Nici nu ştiu de unde a fost. Am zis că pe mine nu mă interesează astea, chestiunile astea de contracte îmbârligate. Că tu poţi să îmi faci ofertă de 4 milioane şi să îmi dai 4 milioane în 4 ani. Nu. Clar… 1 milion. Eu nu am nevoie de bani. Dă-mi un milion acum, dă-mi 2 milioane peste 6 luni şi peste încă 6 luni încă două. Că nu am nevoie de bani. Dar să fie clar. Dar nu am acceptat.

Eu de exemplu puteam să fac aşa… ia-l pe Olaru, îl închiriam pe un milion până în vară. Deci 4 luni luam un milion. Dar nu am vrut. Era bine, dar e jucător principal. Pierzi campionatul. Nu? Eu pot să ia pe un jucător, să-l închiriez, cât iau alţii pe un jucător în total. Eu iau pe 4 luni dacă închiriez un jucător cât iau alţii să ia un jucător definitiv sau dublu. Aşa e la Becali, ce să faci?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Darius Olaru a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2024 cu vicecampioana.

Reclamă

Olaru are o cotă de 5.3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.ro. Mijlocaşul de 24 de ani a jucat în 21 de meciuri din această ediţie de campionat. A înscris un gol şi a oferit 4 pase decisive.

Ce spune Giovanni Becali despre transferul lui Olaru

Vorbim despre Olaru, care este pe buzele mai multor cluburi. Steaua (n.r. FCSB) dorește minimum cinci milioane de euro pe el. Vom vedea…

Nu pot să vă divulg numele cluburilor. Știu doar că suma de transfer cerută de proprietarul clubului este de cinci milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Noi tratăm în continuare. Vom vedea… se vor întâmpla probabil și surprize. Mai sunt și fundași, și mijlocași prezentați”, a declarat Giovanni Becali, la finalul lunii decembrie, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său. Mijlocașul de 24 de ani de la FCSB spune că nu știe nimic despre interesul altor cluburi și se concentrează doar pe obiectivele formației roș-albastre.

Olaru e un nume de care se vorbește. Mare ar fi bucuria mea să se transforme într-o realizare chiar acum, în ianuarie. Ar fi ideal să se transfere acum, pentru că anii trec, el se duce spre 25 de ani”, a spus Ioan Becali, pentru digisport.ro.

Înn cantonamentul FCSB-ului, din Antalya, Darius Olaru a vorbit despre posibilitatea să plece de la vicecampioana României. Cel mai bine cotat jucător din Liga 1 nu bagă în seamă zvonurile despre transferul său și rămâne focusat pe munca depusă la clubul lui Gigi Becali.

(N.r. – Despre transferul său) Nu știu, nu știu nimic, știu doar că peste vreo 10-11 zile avem meci cu Hermannstadt și nu mă gândesc. (N.r. – Despre următorul jucător transferat de la FCSB) Nu știu cine va fi, cred că suntem foarte mulți jucători buni, cu calitate, și sper ca mai mulți să facem pasul în străinătate”, a spus Darius Olaru.

Recomandări
  • Gigi Becali, anunţ despre Darius Olaru
  • Mijlocaşul de 24 de ani rămâne la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:35 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 1-2. Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! Ştefănescu, gol din penalty 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut Vezi toate știrile
Citește și