Închide meniul

Darius Olaru, descătușat după prima victorie obținută de FCSB în Liga 1: “Asta ne lipsea!”. Ce a spus despre un posibil transfer și despre ratarea cu poarta goală

Cosmin Cioboată Publicat: 15 august 2022, 0:07

Darius Olaru, descătușat după prima victorie obținută de FCSB în Liga 1: “Asta ne lipsea!”. Ce a spus despre un posibil transfer și despre ratarea cu poarta goală

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

  • Darius Olaru, descătușat după prima victorie obținută de FCSB în Liga 1
  • Ce a spus despre un posibil transfer și despre ratarea cu poarta goală din final

Darius Olaru s-a descătușat după prima victorie obținută de FCSB în actualul sezon din Liga 1. Vicecampioana României a învins Chindia cu 3-2, după o revenire spectaculoasă. “Roș-albaștrii” lui Nicolae Dică au fost conduși cu 2-0 la pauză, dar în repriza a doua au reușit să marcheze de 3 ori, prin Andrei Cordea (dublă, 49′, 55′) și Joonas Tamm (59′).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a fost introdus la pauză de Dică și a pus umărul la “remontada” excepțională de pe Arena Națională. Chindia a jucat în 10 oameni încă din minutul 7, dar tot a reușit să marcheze de două ori, în minutele 22 și 28, prin Popadiuc și Popa.

Darius Olaru, descătușat după prima victorie obținută de FCSB în Liga 1

Mijlocașul FCSB-ului a lămurit și zvonurile despre un posibil transfer, asigurând că nu se gândește la acest lucru și este conectat 100% la munca depusă la clubul din Berceni.

Reclamă

Olaru a fost întrebat și despre ratarea uriașă din finalul meciului, când a trimis pe lângă, cu poarta goală.

“Un meci dificil, un adversar bun care se închide foarte bine în apărare. Ne bucurăm că în seara asta am reușit să ieșim cu bine și să luăm cele 3 puncte. Cred că s-au retras foarte mult în terenul lor, nu ne-au mai pus probleme, iar noi am adus foarte multe mingi în terenul lor și am reușit să dăm primul gol. Și în prima repriză am avut situații bune, cred că dacă ne intra în poartă, altfel era jocul.

Reclamă

Mă gândeam doar la victorie chiar dacă am primit acele două goluri, la singurele ocazii pe care le-au avut. Mă gândeam doar să intru și să îmi ajut echipa să luăm cele 3 puncte. Sper să continuăm pe această linie și cred că asta ne lipsea (n.r. – prima victorie din Liga 1).

Nu m-am gândit niciodată la transfer, sunt aici, sunt profesionist și dau totul pentru echipă. Nu s-a pus problema, nu știu nimic (n.r. – despre oferte). (N.r. – Cât mai rămâi la FCSB?) Cât este nevoie de mine și când va veni momentul, voi pleca și eu. Dar până atunci sunt aici și voi da totul pentru echipă.

(N.r. – Despre ratarea uriașă) Nu prea mă așteptam în primă fază să mai primesc mingea înapoi și am fost mult prea sigur pe mine. Am întins latul și mingea a sărit prost”, a spus Darius Olaru, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea a dezvăluit secretul „remontadei” din FCSB – Chindia 3-2

„A fost greu în prima repriză. În a doua, Mister a pus lucrurile la punct. Sincer nu ştiu ce s-a întâmplat în prima repriză. Tot vin colegi noi şi trebuie să îi integrăm. Au intrat jucători cu calitate şi ne trebuia această victorie. Mister Nick a luat atitudine. Am făcut ce ne-a spus.

Sunt un jucător tânăr. Pot să joc din 3 în 3 zile. Zi de zi trag de mine. Nu vreau să mă compar cu nimeni. Trebuie să analizăm bine şi să îi atacăm unde sunt mai vulnerabili”, a declarat Andrei Cordea pentru Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”