Închide meniul

Darius Olaru, hat-trick de vis în FCSB – UTA! Căpitanul roş-albaştrilor a bifat prima triplă a carierei

Alex Masgras Publicat: 22 ianuarie 2024, 21:27

Reclamă
Darius Olaru, hat-trick de vis în FCSB – UTA! Căpitanul roş-albaştrilor a bifat prima triplă a carierei

Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimedia

Darius Olaru, hat-trick de vis în FCSB – UTA! Căpitanul roş-albaştrilor a avut parte de o primă repriză de vis în primul meci al echipei lui Elias Charalambous în 2024. Partida dintre FCSB şi UTA poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima etapă din noul an, FCSB primeşte vizita celor de la UTA. Aproximativ 4000 de fani sunt prezenţi pe Arena Naţională, chiar dacă temperatura la ora de start a partidei era de -7 grade Celsius.

Darius Olaru, hat-trick de vis în FCSB – UTA!

Update 21:27: Darius Olaru a dus scorul la 3-0 în minutul 67 al partidei cu UTA, după ce a înscris de la 11 metri. Acesta este primul hat-trick al căpitanului roş-albaştrilor.

Darius Olaru a făcut în aşa fel încât ca cei 4000 de fani de pe Arena Naţională să aibă motive de bucurie, în ciuda frigului din Bucureşti. Căpitanul roş-albaştrilor a deschis scorul în minutul 20 al partidei, cu o execuţie superbă. Fundaşii celor de la UTA au respins un corner executat de Radunovic până la Olaru. Voleul din afara careului al căpitanului de la FCSB l-a lăsat fără reacţie pe portarul Kucher. Totul a continuat în favoarea lui Darius Olaru şi al celor de la FCSB. Două minute mai târziu, căpitanul roş-albaştrilor a marcat din nou, după ce a profitat de o eroare în defensiva arădenilor.

Reuşitele lui Olaru din meciul cu UTA vin la doar câteva zile de la declaraţiile făcute de Adrian Porumboiu, care crede că este golgheter de conjunctură:

Reclamă

Nu e de golgheter, stați cuminți… A dat și el acolo niște goluri, dar nu are nicio treabă cu golgheterul… E golgheter într-un campionat în care joacă mai mult surdomuți. E greu, dar nu mai contează.

Nu îmi place că e tot timpul pe jos… Nu, nu… Nu e un jucător care îmi place. La fiecare atingere, pac, cade ba pe burtă, ba pe fund. Nu îmi place. Fiecare are preferințele lui.

Florinel Coman. Coman îmi place. Când pune piciorul pe minge, mingea zici că are mai multe petice și le lipește imediat el când o atinge cu exteriorul. E fotbalist. E altceva. Te uiți cu plăcere. La Olaru, ce să… Îl văd tot timpul cum cade pe jos”, a declarat Adrian Porumboiu pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start în FCSB – UTA:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Phelipe, Al. Băluță, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Compagno, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Pantea, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

UTA: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Micovschi – A. Lopez, M. Freitas – R. Pop, Fabry, Omondi – Luckassen
Rezerve: Stahl – R. Stanciu, Rodrigues, Cooper, Stolnik, A. David, Trif, Iurasciuc, Bocean
Antrenor: Mircea Rednic

„Au îngheţat” tribunele la FCSB – UTA

La ora de start a partidei dintre FCSB şi UTA se înregistra o temperatură de -7 grade Celsius. Astfel, tribunele de pe Arena Naţională erau aproape goale pentru meciul din Liga 1.

Aproximativ 4000 de fani au venit pe cel mai mare stadion al ţării, pentru duelul dintre FCSB şi UTA. În peluza roş-albaştrilor se aflau în jur de 2000 de suporteri. În lojă au fost surprinşi şi Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei U21, cât şi Anghel Iordănescu.

FCSB poate profita de pasul greşit făcut de CFR Cluj, clujenii fiind învinşi surprinzător de Botoşani. În cazul unei victorii cu UTA, roş-albaştrii se pot distanţa la nu mai puţin de 11 puncte, în fruntea clasamentului.

În duelul din tur, UTA a învins-o cu 2-1 pe FCSB. Florinel Coman a marcat pentru trupa lui Elias Charalambous, în timp ce Fabry şi Cooper i-au adus toate cele trei puncte lui Mircea Rednic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și