Închide meniul

Darius Olaru îl aşteaptă pe Deian Sorescu la FCSB: „Am vorbit cu el!” + Ce spune despre accidentare: „Mi-am lăsat breton să nu se vadă cicatricea!”

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 11:04

Reclamă
Darius Olaru îl aşteaptă pe Deian Sorescu la FCSB: „Am vorbit cu el! + Ce spune despre accidentare: „Mi-am lăsat breton să nu se vadă cicatricea!

Darius Olaru îl aşteaptă pe Deian Sorescu la FCSB

Darius Olaru, în timpul unui interviu/ Captură Antena Sport

Darius Olaru îl aşteaptă pe Deian Sorescu la FCSB! Mijlocaşul roş-albaştrilor susţine că a purtat discuţii cu jucătorul de la Rakow, şi a declarat că i-ar surâde ideea de a fi coleg cu fostul rival de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu negociază cu FCSB, în această perioadă de mercato. Deşi mijlocaşul şi-ar fi dat acceptul de a evolua sub formă de împrumut la trupa lui Gigi Becali, se pare că echipa sa, Rakow, cere 1,5 milioane de euro în schimbul său.

Darius Olaru îl aşteaptă pe Deian Sorescu la FCSB

Darius Olaru a dezvăluit că Deian Sorescu s-ar integra perfect la FCSB, fiind un jucător pe care îl cunoaşte din cantonamentele echipei naţionale. Mai mult decât atât, mijlocaşul susţine că fostul rival de la Dinamo nu ar avea probleme cu galeria roş-albastră.

„Am vorbit cu el, am povestit, vom vedea ce va fi. Ne-am dori (n.r. – să vină la FCSB), este un jucător bun și de ce nu. Nu cred că ar avea probleme (n.r. – cu galeria), ne cunoaște pe foarte mulți dintre noi și cred că s-ar integra foare bine. Nu noi trebuie să-l convingem, trebuie să-și rezolve el”, a declarat Darius Olaru, în cantonamentul din Antalya.

Totodată, Darius Olaru a oferit declaraţii şi despre accidentarea pe care a suferit-o la finalul anului, alături de Andrea Compagno. Mijlocaşul susţine că a rămas cu o cicatrice, însă a acoperit-o cu bretonul.

Reclamă

Darius Olaru crede în şansele FCSB-ului la titlu

Mai mult decât atât, Olaru mai speră în şansele pe care FCSB le are la titlu, declarând ca echipa sa poate încheia sezonul pe primul loc.

„(N.r. despre cantonament) Ne simțim bine, este o atmosferă bună, încercăm să o păstrăm așa și sper ca, odată cu reluarea campionatului, prin rezultate să continuăm cu aceeași atmosferă.

(N.r. – Despre accidentare) Două-trei zile nu m-am simțit prea bine, dar acum sunt bine și abia aștept să reîncepem. (Reporter: Ai fi vrut să continui atunci?) Da, dar simțeam o durere destul de mare la cap și nu am putut continua. M-am simțit bine, eram conștient în tot acel timp și asta e. (N.r. – Ai mai face cicatrice pentru un titlu?). Cu siguranță mi-aș face. Mi-am lăsat bretonul pe frunte să nu se vadă foarte bine cicatricea. (N.r. – despre titlu) Să sperăm, am recuperat destul de multe puncte și sperăm ca la finalul sezonului să fim noi pe primul loc”, a mai spus Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a anunțat că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas

Mihai Stoica a anunțat că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas. Viceampioana României nu este de acord cu condițiile impuse de polonezii de la Rakow.

MM Stoica susține că Rakow vrea și o sumă importantă pentru împrumutul lui Deian Sorescu, pe lângăobligația celor de la FCSB de a plăti integral salariul jucătorului. Gigi Becali nu vrea să scoată niciun ban din buzunar și îl va împrumuta pe Sorescu doar dacă polonezii renunță la pretențiile financiare.

„Da, împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se fac, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow. S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Da! Eu cred că nu, dar eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și