Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas: „S-a terminat orice discuție!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2023, 21:48

Reclamă
Mihai Stoica a anunțat că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas: „S-a terminat orice discuție!

Deian Sorescu, apărat de Cosmin Moţi după transferul la FCSB

Deian Sorescu, într-o partidă pentru echipa naţională/ Profimedia

Mihai Stoica a anunțat că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas. Viceampioana României nu este de acord cu condițiile impuse de polonezii de la Rakow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica susține că Rakow vrea și o sumă importantă pentru împrumutul lui Deian Sorescu, pe lângăobligația celor de la FCSB de a plăti integral salariul jucătorului. Gigi Becali nu vrea să scoată niciun ban din buzunar și îl va împrumuta pe Sorescu doar dacă polonezii renunță la pretențiile financiare.

Mihai Stoica a anunțat că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas

Da, împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se fac, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow. S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Da! Eu cred că nu, dar eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro. 

Deian Sorescu e sub contract cu Rakow până în 2025. Românul a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, pentru 700.000 de euro.

Ioan Becali suștine că Sorescu s-a înțeles cu FCSB

Dacă FCSB are probleme în negocierile cu Rakow, roș-albaștrii n-au întâmpinat dificultăți și în discuțiile cu Deian Sorescu. Impresarul Ioan Becali a anunțat că Gigi Becali a ajuns la un acord cu jucătorul.

Reclamă

„Steaua îl vrea, s-a pus de acord cu el. Aşteptăm un răspuns de la polonezi, nimic mai mult”, a spus Ioan Becali, pentru Antena Sport.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Florin Prunea, anunț categoric după vestea că Deian Sorescu e aproape să semneze cu FCSB

Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, consideră că aducerea lui Deian Sorescu ar reprezenta o adevărată lovitură dată de FCSB pe piața transferurilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Sorescu știe cel mai bine ce are de făcut. Foarte bine, vine la un club puternic din România. Foarte bine dacă se face. (N.r. – Se poate vorbi despre trădare?) În niciun caz, s-au dus vremurile alea. Jucătorul de fotbal trebuie să facă ce e cel mai bine pentru el. Eu am avut în 90′, 96 și 98′ în fiecare an ofertă de la Steaua.

Sigur, n-am putut să fac pasul. Am fost crescut de Dinamo, dar Sorescu este un jucător care a trecut pe la Dinamo, nu este crescut de Dinamo, nu este asimilat ca un mare dinamovist. A stat 4 ani la Dinamo, nu poate fi numit dinamovist. Dar este un jucător foarte bun, dacă FCSB reușește să-l ia, este o afacere bună. Joacă și pe mai multe posturi și este un jucător exemplu, un jucător foarte bun care n-a făcut probleme pe unde a fost.

(N.r. – Se poate impune la FCSB?) Fără probleme, este un jucător de echipă națională. Dar eu sunt curios dacă se face, nu cred că se face. Ar fi un pas în spate pentru el pentru că s-a dus la o echipă bună din campionatul Poloniei și pe un salariu, bănuiesc, destul de mare. Nu știu dacă FCSB poate să îi suporte salariul pe care îl câștigă în Polonia”, a spus Florin Prunea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și