Închide meniul

Darius Olaru, în topul celor mai buni zece jucători, din afara primelor 5 campionate! Căpitanul FCSB-ului, peste Angel Di Maria

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 16:33

Reclamă
Darius Olaru, în topul celor mai buni zece jucători, din afara primelor 5 campionate! Căpitanul FCSB-ului, peste Angel Di Maria

Darius Olaru, în topul celor mai buni zece jucători, din afara top 5 campionate

Darius Olaru, în tricoul FCSB-ului / Profimediaimages

Darius Olaru a apărut în topul celor mai buni zece jucători, din afara top 5 campionate din Europa. Căpitanul FCSB-ului se clasează peste jucători precum Angel Di Maria şi Rafa Silva, staruri care evoluează în prima ligă din Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru traversează un sezon de vis la FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat deja şase goluri, fiind golgheterul Ligii 1, la egalitate cu Aurelian Chiţu şi Daniel Paraschziv.

Darius Olaru, în topul celor mai buni zece jucători, din afara top 5 campionate

Conform portalului Sofascore, Darius Olaru se clasează pe locul cinci, în topul celor mai buni zece fotbalişti, din Europa, care nu evoluează în primele cinci ligi de top (Germania, Anglia, Spania, Franţa şi Italia).

Olaru a primit nota 8.06, după prestaţiile din acest sezon de la FCSB. Cei de la Sofascore au analizat realizările individuale ale fiecărui fotbalist, pentru a stabili topul celor mai buni.

Pe primul loc în top se află Joey Veerman, mijlocaşul celor de la PSV, care a primit nota 8,42. Luuk de Jong, fostul jucător al Barcelonei, se află pe locul 4, cu 8,07.

Reclamă

Darius Olaru însă se clasează peste staruri din Liga Portugal, Angel Di Maria sau Rafa Silva. Cei doi au fost notaţi de către sofascore cu 7,98, respectiv 8,05.

Cum arată topul celor mai buni zece fotbalişti, din afara primelor cinci campionate:

Darius Olaru evoluează la FCSB de trei ani şi jumătate, fiind cumpărat de roş-albaştrii de la Gaz Metan Mediaş, în schimbul sumei de 600.000 de euro. În prezent, mijlocaşul de 25 de ani este cel mai bine cotat jucător din lotul vicecampioanei, valorând 5,3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Scoţienii îl regretă pe Darius Olaru

Scoţienii îl regretă pe Darius Olaru, jucător care a fost pe „radarul” lui Rangers în trecut. Presa din Scoţia a analizat prestaţiile căpitanului de la FCSB, şi au ajuns la concluzia că acesta este cu o clasă peste toţi mijlocaşii care în prezent evoluează la trupa de pe Ibrox.

Scoţienii sunt nemulţumiţi de jucătorii transferaţi de Rangers în acest sezon. Astfel, în acest context, presa din Scoţia a amintit faptul că Darius Olaru a fost pe radarul fostei echipe a lui Ianis Hagi, însă transferul său în Scoţia nu s-a materializat.

„Olaru a fost menţionat ca ţintă în trecut, în schimb au fost făcute transferuri de buget, precum Kieran Dowell. Pentru a pune sare pe rană, Darius Olaru arată genul de formă care face de ruşine tot mijlocul lui Rangers

Darius Olaru, evaluat la 5.000.000 de lire sterline, a fost asociat de mai multe ori cu un transfer la Rangers, dar ai senzaţia că, dacă ar fi semnat, l-ar fi jucat într-un dublu rol de pivot, care să protejeze defensiva, în loc să fie lăsat să atace poarta adversă.

Jucătorii trebuie să-şi îmbunătăţească constanţa. Cu toate acestea, Beale ar trebuie să le dea mai multă libertate jucătorilor precum Cifuentes pentru a avea cifrele pe care Olaru le produce”, au notat jurnaliştii de la rangersnews.uk.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și