Închide meniul

Darius Olaru l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „E la cel mai înalt nivel”

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 8:34

Reclamă
Darius Olaru l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „E la cel mai înalt nivel

Darius Olaru l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

Darius Olaru şi Basilio Ndong, în FCSB - Universitatea Craiova / Hepta

Darius Olaru l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Marcatorul unei duble în meciul din Ghencea, Olaru a fost lăudat de Ilie Dumitrescu la finalul partidei din etapa a 8-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestaţiile bune ale lui Darius Olaru din ultima perioadă i-au adus şi convocarea la echipa naţională pentru meciurile cu Israel şi Kosovo, iar Ilie Dumitrescu este convins că Olaru, căpitanul celor de la FCSB, poate fi o soluţie pentru Edi Iordănescu în dubla din luna septembrie din preliminariile EURO 2024.

Darius Olaru l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Întrebat dacă Darius Olaru merită să fie titular în meciurile cu Israel şi Kosovo, Ilie Dumitrescu nu a vrut să dea un răspuns clar, dar a declarat că Olaru se află în cea mai bună formă a carierei sale de până acum:

„E la cel mai înalt nivel Olaru, joacă un fotbal total, face pressing, e într-o formă sportivă cum n-a mai fost. A ajuns la o dezinvoltură anume în ultimii 20 de metri.

Nu pot să spun eu dacă merită sau nu, dar e o soluție pentru selecționer. Olaru deja nu mai e unul care mai vine și el pe la lot, e deja o certitudine”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Cotat la 5,3 milioane de euro pe transfermarkt.com, Darius Olaru a marcat 4 goluri în cele 7 meciuri disputate în acest sezon din Liga 1 şi a oferit o pasă de gol.

Darius Olaru, după „dubla” din FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Darius Olaru a fost extrem de fericit după „dubla” din FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Echipa lui Elias Charalambous a tranşat derby-ul în prima repriză a derby-ului care s-a disputat în Ghencea.

FCSB a făcut cel mai bun meci din acest sezon, în timp ce trupa lui Laurenţiu Reghecampf a fost de nerecunoscut. FCSB şi-a păstrat poziţia de lider în Liga 1. Olaru a mai spus că Octavian Popescu merita să fie convocat la naţionala de tineret a României şi că, prin prestaţia din derby, le-a dat multora peste nas.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o seară foarte bună pentru noi, am reuşit să ne facem jocul şi să câştigăm. Mă bucur că mi-a ieşit până acum, sper să continuăm pe acelaşi drum. Eu cred că mă antrenez la fel, munces la fel. Aşa a fost să nu am reuşite multe până acum. Sper să continui aşa şi să îmi ajut echipa. Am văzut că foarte multă lume o venea pe Craiova favorită. Am încercat să ne facem jocul nostru şi avem echipă bună. Era clar că cine va intra, o face bine.

A reuşit să dea două pase extraordinare. Eu cred că merita să fie convocat la naţionala U21. L-am simţit afectat, dar cred că a făcut o partidă bună şi le-a dat peste nas tuturor- Cred că şi meciul cu UTA am început bine. Mă bucur că azi am fost mai concreţi în faţa porţii. A făcut un meci foarte bun Compagno, merita să dea şi el un gol. Voi vedea dacă se va apela la mine, sper să îmi fac treaba cât mai bine. Dacă vom obţine 6 puncte, cred că ne vom califica”, a spus Darius Olaru la digisport.ro, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și