Închide meniul
EXCLUSIV

Darius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB

Publicat: 6 mai 2024, 12:43

Reclamă
Darius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB

Darius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB

Darius Olaru, în timpul unui meci - Profimedia Images

Darius Olaru a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB pe care l-ar putea face în această vară, la finalul unui sezon în care a fost unul dintre cei mai buni jucări ai campioanei, alături de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul roş-albaştrilor e cotat la 6.5 milioane de euro şi a marcat 15 goluri în Liga 1. Cel mai probabil, vor veni noi oferte pentru mijlocaşul de 26 de ani, unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze sume consistente.

Darius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB

Totuşi, Darius Olaru nu se gândeşte la transfer, cu o lună şi jumătate înainte de EURO 2024. Visează la o semifinală istorică pentru România, la competiţia din Germania. Acolo, suntem în grupă cu Ucraina, Belgia şi Slovacia.

„Deocamdată nu vreau să mă gândesc la plecare. Mă gândesc mai mult la EURO 2024. Acolo îmi este gândul. Trebuie să mă antrenez în continuare acum, chiar dacă suntem campioni, trebuie să mă antrenez în continuare şi să fiu pregătit pentru EURO 2024.

Primul vis, am spus acum 3 luni, acesta era primul vis. Mi l-am îndeplinit. Iar al doilea o semifinală. Asta îmi doresc eu. Cred că o putem atinge şi trebuie să gândim sus, dacă vrem să ajungem acolo”, a spus Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa după ce a devenit campion cu FCSB. Pentru Darius Olaru, titlul cu FCSB e primul din carieră. La anul, vrea să-l câştige din nou. După ce a devenit campion, Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama lui.

Darius Olaru joacă cu numărul 27 la FCSB şi a luat primul său titlu din carieră pe 27 aprilie. În disputa cu Armata pentru palmares, FCSB s-a lăudat şi cu al 27-lea titlu în România.

„Sincer, nu. Nu prea cred în coincidente. Câţiva prieteni au ţinut şi ei să îmi amintească fix înainte de meci că e ziua 27„, a spus Darius Olaru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Farul a fost doar o mică petrecere. Cea mare va fi la meciul cu CFR-ul lui Petrescu, pentru care s-au dat aproape toate biletele. „Va fi special tot ce se va întâmpla. Asteptăm cu nerăbdare meciul cu CFR. Mai mult ca niciodată„, a mai spus Olaru.

Olaru se antrenează pentru o nouă sărbătoare şi anul viitor. (n.r. – pe ce loc ar pune câştigarea titlului) „Ar fi clar în top 3 pentru că este un vis devenit realitate. Să câştig titlul şi anul viitor ar fi noul obiectiv„, a mai spus Olaru.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și