Închide meniul

Darius Olaru nu a uitat eșecul din sezonul trecut, după Farul – FCSB 0-1: „Știm cum am pierdut campionatul anul trecut”

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 0:07

Reclamă
Darius Olaru nu a uitat eșecul din sezonul trecut, după Farul – FCSB 0-1: Știm cum am pierdut campionatul anul trecut”

Darius Olaru nu a uitat eșecul din sezonul trecut, după Farul - FCSB 0-1

Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimedia

Darius Olaru nu a uitat eșecul din sezonul trecut, după Farul – FCSB 0-1. Chiar dacă a marcat în derby-ul de la Ovidiu, jucătorul vicecampioanei a fost în continuare precaut, după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul și FCSB s-a încheiat cu scorul de 0-1. Meciul a contat pentru etapa a 9-a a Ligii 1 și a putut fi urmărit în format live text pe AS.ro.

Darius Olaru nu a uitat eșecul din sezonul trecut, după Farul – FCSB 0-1. Ce a transmis jucătorul vicecampioanei

După meciul câștigat la Ovidiu, Darius Olaru a vorbit despre prestația echipei sale. Acesta s-a declarat bucuros de faptul că a reușit să marcheze și că și-a ajutat echipa să obțină cele 3 puncte.

„O partidă importantă pentru noi, știm cum am pierdut campionatul anul trecut. Mă bucură faptul că am marcat și că mi-am ajutat echipa.

Nu a fost presiune, eu eram al doilea desemnat pentru penalty, dar Andrea Compagno nu era pe teren. Savurăm această victorie în această seară, dar după ne vom pregăti pentru următorul meci, ne așteaptă o partidă grea, la fel de importantă la Sibiu.

Reclamă

Așa a fost atunci, ne-am bucurat că urma un meci în Conference, ne-am bucurat că s-a amânat meciul, dar acum partida va veni și trebuie să obținem o victorie.

A fost acel meci la UTA în care nu am reușit să ne facem jocul nostru. Acolo am pierdut 3 puncte importante, dar în rest am jucat bine și am obținut multe punce în acest campionat. Continui să îmi fac treaba, să muncesc și să îmi ajut echipa în continuare”, a spus Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul campioanei, iar centralul a luat imediat decizia menționată anterior. Acesta nu a dorit să revadă faza la marginea terenului, cu ajutorul arbitrajului video. Decizia lui Sebastian Colțescu a stârnit imediat o serie de reacții.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru mine nu a fost fault. Şut a încercat să dribleze cu o minge invizibilă şi a dat în piciorul lui Băluţă. Pentru mine nu e penalty. Iar reacţia lui Şut, parcă îi dăduse cu satârul! Se împiedică de acesta. Veşnica acoperire regulamentară pe undeva o are Colţescu!”, a declarat comentatorul Digi Sport.

De asemenea, Gică Hagi a făcut imediat o criză de nervi pe bancă. „A văzut toată lumea!” i-a strigat managerul Farului arbitrului.

Lovitura de la 11 metri a fost transformată de către Darius Olaru în minutul 58, iar scorul a devenit 1-0 în favoarea „roș-albaștrilor”. Astfel fotbalistul a devenit golgheterul „roș-albaștrilor”, în acest început de sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și