Închide meniul

Darius Olaru, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Ne continuăm visul!” Ce spune despre Florinel Coman

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 23:36

Reclamă
Darius Olaru, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Ne continuăm visul! Ce spune despre Florinel Coman

Darius Olaru, în culmea fericirii după FCSB - CFR Cluj 1-0

Darius Olaru / Profimedia

Darius Olaru a oferit prima reacţie după ce FCSB a învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj. Căpitanul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de fericit după victoria înregistrată de echipa sa, şi a vorbit despre faza golului marcat de Florinel Coman, la care el a fost pasator decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul, după victoria la limită cu CFR Cluj. Roş-albaştrii se vor duela cu trupa lui Gică Hgai, în runda viitoare.

Darius Olaru, în culmea fericirii după FCSB – CFR Cluj 1-0

Darius Olaru susţine că duelul cu CFR Cluj a fost unul dificil, fiind un meci de tatonare. Însă, cu toate acestea, căpitanul roş-albaştrilor s-a declarat bucuros de faptul că echipa sa a luat cele trei puncte.

De asemenea, Olaru susţine că presiunea mai mare este pe FCSB, înaintea confruntării de titlu cu Farul, din runda viitoare.

„O partidă dificilă, ştiam că va fi un meci greu. Ne bucurăm că am câştigat, menţinem şansele să le oferim acestor suporteri minunaţi titlul.

Reclamă

I-am simţit puţin temători. În repriza a doua am intrat în jocul lor, după ce am marcat. Ne bucurăm că am luat toate punctele. Ei n-au avut nicio ocazie în prima repriză, ne continuăm visul.

L-am văzut pe Coman că aşteaptă, ştiam că fundaşii lor sunt lenţi. Mă bucur că a marcat. În ultimele meciuri am obţinut victorii pe care în ultimii ani nu le-am fi obţinut. Am ştiut să ne şi apărăm în acest play-off, am arătat maturitate. Ne dau sfaturi şi cei din staff, dar şi noi ne-am maturizat, ştim să ţinem de rezultat.

Presiunea mai mare e pe noi. Cum am jucat şi în această seară, sperăm să ridicăm trofeul la final. Ne bucurăm că Florinel e într-o formă fparte bună, sper să marcheze şi cu Farul şi să ne facă campioni.

Reclamă 4 / 0/3

Toţi aşteaptă trofeul, şi noi îl aşteaptăm în acest an”, a declarat Darius Olaru, pentru digisport.ro.

Ştefan Târnovanu, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0

Ştefan Târnovanu s-a arătat impresionat de atmosfera creată de suporteri, la duelul cu CFR Cluj. Portarul a transmis şi un mesaj de luptă, şi susţine că roş-albaştrii vor merge la Ovidiu pentru a obţine cele trei puncte.

„Cred că singurul cuvânt de spus e senzaţional. Începând de la suporteri, au făcut o atmosferă senzaţională. Le-am făcut o bucurie. Mergem la victorie la Farul, să le stricăm bucuria, şi sper să ne bucurăm noi aici, peste două săptămâni.

Am plecat de la ideea de a nu lua gol. A fost un joc de tatonare. Ei nu cred că au avut şut pe poartă. La bară, am avut emoţii, dar şansa se mai şi întoarce. Dumnezeu le-a aşezat frumos, chiar dacă se spunea că toată lumea trage pentru Farul.

Mergem la Fraul să câştigăm, depinde de noi. Apărarea a făcut un meci bun, toată echipa a făcut un meci perfect.

Vreau să le mulţumesc suporterilor. Piele de găină de când am ieşit la încălzire. La meicul cu Rapid sper să ne bucurăm împreună.

Când Steaua a câştigat ultimul campionat, eram copil de mingi la Iaşi, m-am bucurat alături de ei”, a declarat Ştefan Tânrovanu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și