Închide meniul

Ştefan Târnovanu, cu gândul la derby-ul cu Farul după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Mergem să câştigăm, să le stricăm bucuria!”

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 23:25

Reclamă
Ştefan Târnovanu, cu gândul la derby-ul cu Farul după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Mergem să câştigăm, să le stricăm bucuria!

Ştefan Târnovanu, reacţie după FCSB - CFR Cluj 1-0

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Ştefan Târnovanu a fost în culmea fericiii, după ce FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0. Portarul roş-albaştrilor este cu gândul la derby-ul cu Farul, din runda viitoare, şi a avut un mesaj şi pentru cei peste 40.000 de fani prezenţi la meciul cu clujenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul, după victoria cu CFR Cluj. Roş-albaştrii se vor duela cu trupa lui Gică Hagi în runda viitoare, în meciul care poate decide echipa campioană.

Ştefan Târnovanu, prima reacţie după FCSB – CFR Cluj 1-0

Ştefan Târnovanu s-a arătat impresionat de atmosfera creată de suporteri, la duelul cu CFR Cluj. Portarul a transmis şi un mesaj de luptă, şi susţine că roş-albaştrii vor merge la Ovidiu pentru a obţine cele trei puncte.

„Cred că singurul cuvânt de spus e senzaţional. Începând de la suporteri, au făcut o atmosferă senzaţională. Le-am făcut o bucurie. Mergem la victorie la Farul, să le stricăm bucuria, şi sper să ne bucurăm noi aici, peste două săptămâni.

Am plecat de la ideea de a nu lua gol. A fost un joc de tatonare. Ei nu cred că au avut şut pe poartă. La bară, am avut emoţii, dar şansa se mai şi întoarce. Dumnezeu le-a aşezat frumos, chiar dacă se spunea că toată lumea trage pentru Farul.

Reclamă

Mergem la Fraul să câştigăm, depinde de noi. Apărarea a făcut un meci bun, toată echipa a făcut un meci perfect.

Vreau să le mulţumesc suporterilor. Piele de găină de când am ieşit la încălzire. La meicul cu Rapid sper să ne bucurăm împreună.

Când Steaua a câştigat ultimul campionat, eram copil de mingi la Iaşi, m-am bucurat alături de ei”, a declarat Ştefan Tânrovanu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a marcat în FCSB – CFR Cluj, după o cursă fabuloasă de la jumătatea terenului

Florinel Coman a marcat în derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj. „Mbappe de România” a făcut o cursă fabuloasă de la mijlocului terenului, pentru a înscrie în faţa a peste 40.000 de suporteri prezenţi în tribunele Arenei Naţionale.

Florinel Coman a marcat al patrulea gol din acest play-off. „Mbappe de România” a punctat în minutul 48 al confruntării cu CFR Cluj, şi a declanşat nebunia în tribunele Arenei Naţionale.

Faza golului marcat Florinel Coman a pornit de la o degajare a portarului Scuffet. Balonul a ajuns la Darius Olaru, căpitanul roş-albaştrilor pasând la mijlocul terenului, acolo unde se afla Coman.

Extrema roş-albaştrilor a preluat, şi a făcut o cursă fabuloasă până a înscris. Fundaşii lui Dan Petrescu nu au avut nicio reacţie, şi astfel Coman a reuşit să deschidă scorul.

Imediat după golul marcat, Florinel Coman şi-a dat jos tricoul şi a văzut cartonaşul galben ulterior de la centralul Colţescu.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Reclamă

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și