Închide meniul

Darius Olaru, pus la zid după cartonașul roșu din FCSB – FC Botoșani: „Trebuie să ai inteligență. Nu am cuvinte”

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 8:23

Reclamă
Darius Olaru, pus la zid după cartonașul roșu din FCSB – FC Botoșani: „Trebuie să ai inteligență. Nu am cuvinte

Darius Olaru, pus la zid după cartonașul roșu din FCSB – FC Botoșani: "Trebuie să ai inteligență. Nu am cuvinte"

Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimedia

Darius Olaru a fost pus la zid după cartonașul roșu din FCSB – FC Botoșani. Căpitanul roș-albaștrilor a fost unul dintre cei trei jucători eliminați ai meciului de pe Arena Națională, câștigat de liderul din Liga 1 cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 86 al partidei, Darius Olaru a văzut cartonașul roșu, după intervenția VAR, pentru un fault asupra lui Mouaddib.

Darius Olaru, pus la zid după cartonașul roșu din FCSB – FC Botoșani

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al Generației de Aur, nu a putut să înțeleagă ce i-a trecut prin minte căpitanului de la FCSB în momentul în care și-a faultat adversarul.

„În primul rând mi se pare că un căpitan de echipă nu trebuie să facă aşa ceva în ultimele minute ale meciului. Nu pot să înţeleg ce a putut să aibă în minte. Trebuie să ai o anumită luciditate şi inteligenţă înainte de a face un fault aşa de dur.

Este o decizie corectă, îmi pare rău pentru el. Este foarte violent acest fault, dar din fericire nu îl loveşte foarte tare pe jucătorul de la Botoşani. Să intri cu ambele picioarele, cu tălpile, nu am cuvinte”, a declarat Florin Răducioiu, la primasport.ro.

Reclamă

Olaru a explicat eliminarea din meciul cu Botoşani

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu Botoşani. Olaru a fost extrem de nervos în FCSB – FC Botoşani 3-2. Căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în finalul partidei şi va rata meciurile cu FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti.

O victorie amară, din păcate am luat acel cartonaş roşu. Cred că am făcut o partidă bună, am alergat unul pentru altul. Meritam victoria. Am încercat să ne închidem, să profităm şi ştiam că mai aveam situaţii de atac. Ei nu şi-au creat ocazii. Am început rău a doua repriză, dar noroc că a venit acel roşu şi am putut să ne facem jocul.

Eu nu am realizat pe moment, dar am văzut reluarea și nu știu dacă își poate da seama de intensitate. Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am prins piciorul deloc, eu i-am prins piciorul între picioare. Cred că a dat mai mult pentru intrare, nu a fost contact din plin.  Cel mai important a fost acest meci pentru că s-a încurcat şi Rapid. Ne motivăm de la meci la meci şi trebuie să menţinem această diferenţă. Trebuie să continuăm la fel. Știam că s-a încurcat Rapid, erau foarte importante punctele. Trebuie să continuăm să muncim la fel și vor veni rezultatele în continuare„, a spus Darius Olaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și