Închide meniul

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu FC Botoşani: „Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am prins piciorul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 22:55 / Actualizat: 26 februarie 2024, 17:04

Reclamă
Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu FC Botoşani: „Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am prins piciorul

Ioan Constantin Filip si Darius Dumitru Olaru în meciul de fotbal dintre FCSB si FC Botosani, contând pentru Superliga Superbet, desfășurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 25 februarie 2024. © FOTO: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu FC Botoşani. Olaru a fost extrem de nervos în FCSB – FC Botoşani 3-2. Căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat în finalul partidei şi va rata meciurile cu FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat mai greu decât se aştepta partida cu FC Botoşani şi s-a distanţat la 10 puncte de Rapid şi CFR Cluj. Florinel Coman şi Dawa au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Charalambous.

Darius Olaru a explicat eliminarea din meciul cu FC Botoşani

FCSB s-a distanţat la 10 puncte de principalele urmăritoare în lupta la titlu după ce a învins pe FC Botoşani cu scorul de 3-2. Pentru FCSB urmează duelurile cu FC Voluntari şi Petrolul, iar în ultima etapă din sezonul regular va merge în Giuleşti, pentru derby-ul cu Rapid.

O victorie amară, din păcate am luat acel cartonaş roşu. Cred că am făcut o partidă bună, am alergat unul pentru altul. Meritam victoria. Am încercat să ne închidem, să profităm şi ştiam că mai aveam situaţii de atac. Ei nu şi-au creat ocazii. Am început rău a doua repriză, dar noroc că a venit acel roşu şi am putut să ne facem jocul.

Eu nu am realizat pe moment, dar am văzut reluarea și nu știu dacă își poate da seama de intensitate. Intrarea a fost periculoasă, dar nu i-am prins piciorul deloc, eu i-am prins piciorul între picioare. Cred că a dat mai mult pentru intrare, nu a fost contact din plin.  Cel mai important a fost acest meci pentru că s-a încurcat şi Rapid. Ne motivăm de la meci la meci şi trebuie să menţinem această diferenţă. Trebuie să continuăm la fel. Știam că s-a încurcat Rapid, erau foarte importante punctele. Trebuie să continuăm să muncim la fel și vor veni rezultatele în continuare„, a spus Darius Olaru la digisport.ro.

Reclamă

FCSB – FC Botoşani 3-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Charalambous

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48.

Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și