Închide meniul

Darius Olaru s-a descătuşat după ce i-a adus victoria FCSB-ului. Discursul căpitanului: „Am ştiut să facem asta!”

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 23:40

Reclamă
Darius Olaru s-a descătuşat după ce i-a adus victoria FCSB-ului. Discursul căpitanului: „Am ştiut să facem asta!

Adrian Porumboiu, atac brutal la Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Darius Olaru s-a descătuşat după ce i-a adus victoria FCSB-ului. Mijlocașul „roș-albaștrilor” a vorbit despre meciul în care a reușit să marcheze un gol, din lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și FCU Craiova a reprezentat un duel din etapa a 16-a a Ligii 1. Meciul de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru s-a descătuşat după ce i-a adus victoria FCSB-ului. Ce a transmis căpitanul

La finalul partidei cu FCU Craiova, mijlocașul celor de la FCSB s-a declarat mulțumit de rezultatul înregistrat. De asemenea, a vorbit și despre impactul pe care l-a avut eliminarea lui Vali Crețu, din repriza secundă.

Totodată, Olaru a vorbit și despre golul pe care l-a marcat, din lovitură de la 11 metri, care a dus scorul la 2-0.

„O victorie foarte importantă pentru noi, știam că nu venim după o serie tocmai bună. Am încercat să ne facem jocul și cred că am meritat cele 3 puncte. Mă bucur că am marcat, cel mai important a fost faptul că am câștigat.

Reclamă

Dacă Andrea nu a putut să joace în această seară am bătut eu penalty-ul, mă bucur că am înscris. Am încercat să ne motivăm ți să păstrăm rezultatul de pe tabelă.

Am știu să ne apărăm, atunci când a fost nevoie, am alergat cu toții, unul pentru altul”, a spus Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

Vali Creţu, mesaj de luptă după ce a fost eliminat în FCSB – FCU Craiova

Creţu a anunţat şi ce aşteptări are de la derby-ul cu Dinamo, de etapa viitoare. Speră la o victorie spectaculoasă!

Reclamă 4 / 0/3

„Trăiesc foarte mult meciurile. Bine că a ieşit bine şi sperăm să continuăm acest parcurs. Am început cu dreptul returul, am început foarte bine prima repriză. Spiritul ne-a lipsit în anumite meciuri şi am fost egalaţi.

Trebuie să crezi şi să lupţi până la final. Sper şi cred că va fi sezonul nostru. Cum să nu fiu dezamăgit că am luat roşu? Îmi cer scuze faţă de toată lumea, chiar îmi pare rău. Sunt bărbat, fac 35 de ani în curând şi sunt puternic. Ăsta e fotbal şi se poate întâmpla, nu contează vârsta. Felicit băieţii pentru cele 3 puncte.

Trebuie să ne uităm mai mult la noi. Derby-ul este derby, va fi un derby foarte frumos şi sperăm să luăm cele 3 meciuri. Să fie pentru noi şi victorie şi multe goluri. Doamne ajută!”, a declarat Vali Creţu la sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și