Închide meniul

FCSB – FCU Craiova 2-1. „Roș-albaștrii” au revenit pe primul loc, după un final cu emoții pe Arena Națională

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 22:50

Reclamă
FCSB – FCU Craiova 2-1. Roș-albaștrii” au revenit pe primul loc, după un final cu emoții pe Arena Națională

FCSB - FCU Craiova 2-1

Jucătorii în meciul dintre FCSB și FCU Craiova / Hepta

FCSB – FCU Craiova 2-1! Partida a contat pentru etapa a 16-a a sezonului de Liga 1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest meci, formația pregătită de Elias Charalambous a revenit pe primul loc, cu 34 de puncte, la 3 distanță de CFR Cluj. De cealaltă parte, FCU Craiova este pe locul al 14-lea, cu 15 puncte. În urma acestui rezultat, vicecampioana României și-a oprit seria de meciuri fără victorii.

FCSB – FCU Craiova 2-1

Final de meci pe Arena Națională! FCSB – FCU Craiova 2-1

Min 65: FCSB – FCU Craiova 2-1! Blănuță a înscris cu o lovitură de cap, după o fază fixă.

Min 56: Cartonaș roșu încasat de Vali Crețu! Fundașul „roș-albaștrilor” a avut o intrare dură, după ce a pierdut mingea în duelul cu Bahaasa. Vicecampioana a rămas în 10 oameni

Reclamă

Min. 46: A început a doua repriză

Min 45+1: Pauză pe Arena Națională!

Min 42: Ocazie pentru FCU Craiova! Bahassa a trimis un șut din interiorul careului, care a fost respins de Ștefan Târnovanu

Reclamă 4 / 0/3

Min 12: FCSB – FCU Craiova 2-0! Darius Olaru a transformat lovitura de la 11 metri!

Min 11: Penalty pentru FCSB! Alexandru Băluță a fost faultat în careu.

Min 8: FCSB – FCU Craiova 1-0! Florinel Coman a executat excelent o lovitură liberă! Balonul trimis cu pământul nu a putut fi respins de Gurău!

Min. 1: A început partida de pe Arena Națională!

Update 19.30: Avem echipele de start. Surprize mari la FCSB! Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt. Ovidiu Popescu şi Dorin Rotariu au fost lăsaţi pe bancă. Rezervă este şi Dawa, locul său fiind luat în primul 11 de Lixandru.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Radaslavescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – Dawa, Haruț, Miculescu, Gogescu, M. Toma, Ov. Popescu, Cr. Ganea, D. Rotariu
Antrenor: Elias Charalambous

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Dr. Albu, Van Durmen – Sidibe, A. Chițu, Bahassa – V. Blănuță
Rezerve: R. Popa – D. Henriques, V. Pop, V. Achim, Baeten, Blidar, Asamoah, M. Ilie, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

Reclamă

FCSB şi FCU Craiova se întâlnesc în prima etapă a returului. Oltenii vin pe Arena Naţională după remiza de pe Ion Oblemenco din derby-ul oraşului, cu Universitatea Craiova, scor 1-1. De partea cealaltă, FCSB vine după înfrângerea cu Rapid, din derby-ul de duminica trecută, scor 1-2.

FCSB se află în acest moment pe locul 2 în Liga 1, cu 31 de puncte, la egalitate cu liderul CFR Cluj, având posibilitatea de a reveni pe primul loc, după ce formaţia din Gruia a remizat pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 3-3. De partea cealaltă, FCU Craiova, echipă fără victorie în Liga 1 de la jumătatea lunii septembrie, se află pe locul 14, cu 15 puncte.

În meciul tur, din prima etapă a sezonului, FCSB a câştigat partida care s-a disputat la Târgu Jiu cu 3-1.

Giovanni Costantino, mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova! Ce a spus despre vicecampioana României

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB, antrenorul de la FCU Craiova a dezvăluit că nu se teme de echipa pregătită de Elias Charalambous. Giovanni Costantino este de părere că echipa pe care o antrenează are identitate și că poate învinge orice formație din Liga 1.

„Mâine (n.r. azi) va fi un meci dificil în care trebuie să confirmăm ce am făcut bine cu Universitatea. Nu este o perioadă de top, dar din punct de vedere al calității consider că sunt în primele trei din România. Este clar că indiferent de situație ne așteaptă o partidă dificilă, dar dacă nu vom avea atitudine ne va fi foarte greu.

Am văzut partida cu Petrolul sau cea din Cupă, suntem pregătiți la fel ca la meciul trecut. Diferența nu este tactică, ci este vorba de spirit. Pentru că dacă avem spiritul potrivit putem să bătem pe oricine din Liga 1.

Noi avem identitate, este foarte important. Cu această identitate și mentalitate putem să bătem pe oricine, îmi doresc să câștig. Dacă nu credem în asta nu putem face nimic, dar dacă credem în asta putem câștiga trei puncte peste tot cu această identitate”, a spus antrenorul oltenilor, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și