Închide meniul

Darius Olaru, speriat că FCSB poate rata play-off-ul: „Nu știu ce se întâmplă!”. Mijlocașul lui Dică, la pământ după eșecul cu Universitatea Craiova

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 septembrie 2022, 23:56

Darius Olaru, speriat că FCSB poate rata play-off-ul: „Nu știu ce se întâmplă!. Mijlocașul lui Dică, la pământ după eșecul cu Universitatea Craiova

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Darius Olaru este speriat că FCSB poate rata play-off-ul din Liga 1. Roș-albaștrii au pierdut și derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, și s-au „scufundat” pe locul 14 după primele 11 etape. Olaru nu își poate explica ce se întâmplă cu FCSB, formație care în actualul sezon a obținut o singură victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru este conștient că, dacă nu vor reuși să treacă peste această perioadă dificilă, roș-albaștrii riscă să termine stagiunea în play-out.

Darius Olaru, speriat că FCSB poate rata play-off-ul: „Nu știu ce se întâmplă!”

În plus, mijlocașul FCSB-ului a declarat că se duce la națională cu moralul la pământ, însă va încerca să rămână concentrat pe meciurile cu Finlanda și Bosnia.

Darius Olaru este unul dintre cei 4 jucători de la FCSB convocați de Edi Iordănescu pentru „dubla” din această lună.

„Nu știu ce se întâmplă. Din păcate trec meciurile și nu reușim să adunăm puncte în campionat. Încercăm să ne motivăm și să strângem puncte, dar trec etapele și nu reușim. Nu ne așteptam la acest lucru, dar eu sper să facem jocuri mai bune pe viitor. Cred că astăzi trebuia să ne motivăm pentru că jucam cu o echipă foarte bună și trebuia să arătăm mult mai bine pe teren și să câștigăm.

Reclamă

Știu și eu că nu sunt la nivelul de anul trecut. Cred că toată echipa nu e la nivelul de anul trecut, dar sper să creștem în evoluții toți dacă vrem să ne revenim și să adunăm punctele. (N.r. – Vă temeți că puteți rata play-off-ul?) Normal, cum spuneam, trec meciurile și noi nu adunăm puncte, în timp ce celelalte echipe strâng. Dar cred că dacă prindem o serie bună și câștigăm câteva meciuri, ne vom reveni.

Din păcate, nu avem un moral foarte bun, dar trebuie să lăsăm totul în spate și să mergem acolo și să reprezentăm naționala cât de bine putem. Sper să facem jocuri bune și să obținem maximum de puncte din cele două meciuri”, a spus Darius Olaru, pentru Digisport.

Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Rădoi l-a învins pe Dică!

Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Mirel Rădoi l-a învins pe Nicolae Dică în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1. Oltenii s-au impus la limită în Bănie, după un meci extrem de tensionat decis de două goluri din penalty și un autogol incredibil al lui Răzvan Oaidă.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Mitrea a deschis scorul în minutul 32, din penalty. FCSB a egalat tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 45+6, prin Andrea Compagno. Trupa lui Rădoi a obținut victoria după autogolul de „cascadorii râsului” semnat de Răzvan Oaidă în minutul 66.

În urma succesului din această seară, trupa lui Mirel Rădoi a urcat pe locul 4 în Liga 1. De cealaltă parte, FCSB continuă să se „scufunde” în clasament. Roș-albaștrii au ajuns pe poziția a 14-a, cu o singură victorie obținută în actuala stagiune.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și