Închide meniul

Darius Olaru, transferul anului 2024 în fotbalul românesc. Anunţul făcut în ultima zi din 2023: „Golgheterul e pe drum”

Dan Roșu Publicat: 31 decembrie 2023, 19:17

Reclamă
Darius Olaru, transferul anului 2024 în fotbalul românesc. Anunţul făcut în ultima zi din 2023: „Golgheterul e pe drum

Darius Olaru, transferul anului 2024 în fotbalul românesc

Darius Olaru, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Darius Olaru va fi transferul anului 2024 în fotbalul românesc. Cel puţin aşa susţin jurnaliştii belgieni, care recent anunţau că Anderlecht şi Gent luptă pentru semnătura golgheterului lui Gigi Becali, de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Golgheterul e pe drum: milioane de goluri”, titrează voetbalnieuws.be în ultima zi a anului 2023. Belgienii ştiu că Gigi Becali a refuzat deja o ofertă de 3 milioane de euro pentru căpitanul liderului din Liga 1, dar şi că suma de transfer nu va fi mai mică de 7 milioane de euro.

Darius Olaru, transferul anului 2024 în fotbalul românesc

„În primii ani ai carierei, Darius Olaru a fost folosit în principal ca mijlocaș pur ofensiv sau chiar ca extremă. În ultimele sezoane a jucat mai ales în rolul de playmaker și de mijlocaș box-to-box, unde a reușit să facă o impresie foarte bună prin volumul său enorm și capacitatea de infiltrare.

În acest sezon, Olaru a marcat deja 10 goluri în Superliga și e golgheterul din prima ligă din România, o realizare foarte remarcabilă pentru un mijlocaș central”, au scris belgienii de la voetbalnieuws.be.

Gigi Becali cere 7 milioane de euro pentru Darius Olaru

Mijlocaşul de 25 de ani e cotat de transfermarkt.de la 6.5 miioane de euro, cea mai mare cotă avută de român în carieră. Evoluţia din acest sezon, în care a marcat 10 goluri şi a oferit două assist-uri, l-a adus pe Darius în vizorul mai multor cluburi din Europa, printre care Gent, Anderlecht şi Monza.

Reclamă

Gigi Becali nu renunţă însă la suma de transfer de 7 milioane de euro pentru căpitanul-golgheter de la FCSB. ”Am cerut șapte milioane (n.r. de euro). Dacă dau șapte milioane, bine. Nu contează țara, contează doar cine dă șapte milioane. Se face în iarna asta dacă dau cele șapte milioane.

Eu nu fac lupta la titlu. Eu fac bani. Mie îmi trebuie bani ca să mă lupt la titlu. Așa știu eu. Voi, ce știți voi, treaba voastră.”, spunea Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Bănel Nicoliţă: „Cine va plăti pentru Olaru, nu va regreta!”

„Pleacă Darius Olaru de la FCSB?” este întrebarea la care Bănel Nicoliţă a oferit imediat răspunsul. Fostul internaţional consideră că preţul pe care Gigi Becali i l-a stabilit lui căpitanului roş-albaştrilor este unul corect, iar echipa care va plăti această sumă în schimbul său nu va regreta.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliţă consideră că Gigi Becali nu va renunţa la vedetele sale, Darius Olaru şi Florinel Coman, până când FCSB nu va câştiga campionatul. Fostul internaţional a declarat că patronul roş-albaştrilor vrea să-şi îndeplinească visul suprem, acela de a-şi vedea echipa calificată din nou în grupele Champipons League.

„(N.r. Pleacă Darius Olaru şi Florinel Coman de la FCSB) Sunt sigur că Gigi Becali nu renunţa la ei, până nu va câştiga campionatul şi până nu va intra în grupele Champions League. Este visul lui şi al suporterilor, aşteptăm de mulţi ani, nu ştim cum e să te bucuri. Anul viitor va fi al nostru.

(N.r. Despre Darius Olaru) Are un an de senzaţie, a demonstrat că îşi merită banii. Este un preţ bun, cine va veni şi va plăti, nu va regreta. (N.r. Îl sfătuieşti pe Coman să rămână până după EURO 2024) Nu sunt în măsură să spun asta. Trebuie să te pui şi în sufletul lui, îşi doreşte de mult să plece. Şi mai ales dacă e vorba de mulţi bani, e greu să rămâi. Dacă tu ai salariu de 30.000 de euro şi te duci cu un salariu de 100.000 de euro, e greu să renunţi.

Dar sper să rămână până în vară, să câştige campionatul, şi cu siguranţăă va prinde un contract cum îşi doreşte el, e un jucător care merită, a demonstrat şi la echipa naţională şi la club. Munceşte foarte mult, după muncă vine şi răsplata. Preţul pe care îl cere nea Gigi e unul corect”, a spus Bănel Nicoliţă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și